Ljuvligt!

Dret finns stunder i livet som inte går att beskriva med ord, men orden man hittar kan ge en glimt av det magiskt vackra och kanske en nypa av den känslan som fanns just då. 
Jag åker helst skidor med min man, men samtidigt förstår jag att jag upplever naturen mer och starkare då jag är ensam. Vi började vår tur tillsammans i går, men sedan blev det backar som han inte vill ta sig ner för än, p g a sitt lårbensbrott för 4 månader sedan. Jag sa att han kunde ta av sig skidorna och gå ner för dem, men men men, det ville han inte. Så han åkte ner till sjön och åkte där medan jag fortsatte ensam. 
Det var varmt, och genomslag, så förstår att han inte ville gå ner.
Jag hade med mig min systemkamera, som jag sällan bär med mig nuförtiden. Stannade alltid då och då, och tog en bild här och en där. Luften så ren, och tystnaden vilsam. Visst, det finns en och annan helikopter som surrar över en, emellanåt. Någon skoter som hörs på avstånd, men inte alls något som stör mig. Det känns som att skoteråkningen minskat de sista åren, kanske fler som upptäckt magin med skidåkning...? 
När jag kom hem igen var det sommarvarmt på vår altan.
Min man grillade varsin burgare åt oss till lunch.
Den här alkoholfria franska ciderdrycken är perfekt till mat, och den finns även med alkohol på Systembolaget, men jag tycker att den alkoholfria är godare. 
 
När det blev sen eftermiddag, bastu och dags för att ta hand om hår och hy.
Jag är inte sponsrad, ifall någon undrar. Plockade fram produkter jag gillar, scrub, hårinpackning och ansiktsmask. Reflekterar över allt och inget medan produkterna gör sin verkan i mitt hår och anskite och värmen i bastun sprider sig i min kropp och in i min själ. Gott.
 
På kvällen hade vi bokat bord på Metrologen, mer om det i nästa inlägg. 
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: