Torsdagkväll.

Min man ser på hockey och jag har kommit ut ur duschen efter min torsdagsträning. Skönaste känslan, alltid efter träning och dusch. Dricker en kopp te och funderar på vad vi ska äta till middag i morgon. Middagsfunderingarna får vila en stund, och så kikar vi på vad veckan haft för innehåll. 
Utbildning i Stadshuset en förmiddag. Utsikten mot Bottenviken är ju nice.
På väg till Stadshuset fotade jag tomtefamiljen som alltid står här i Stadsparken till jul.
 
På skolan är det fullt ös som vanligt, och många som är hemma och förkylda, tråkigt nog. 
Lärarna har fullt upp med att skapa julkalendrar till sina klasser, och de lider inte brist på fantasi.
Det är lika roligt varje gång jag kikar in i personalrummet och någon sitter här och pysslar.
Vi har även en adventskalender för de vuxna på skolan. Alla som vill deltar och då bidrar man med ett paket för 75 kr. Vi drar en lott varje dag från och med i morgon, och på den lappen står ett namn. Den personen får då paketet med dagens datum på. 
Jag fick lite hjälp av Erica att hänga upp stjärnor i personalrummet. Så nu börjar hela skolan vara adventsfin. I dag hade vi till och med adventssjung på skolan. En tradition då alla elever i år 3 sjunger julsånger för alla på skolan samt uppträder i Byahuset på Brändön en eftermiddag. Jag hade så gärna åkte till Brändön, men möten på skolan satte stopp för det. 
 
Hemma fixade vi bakad potatis till middag en kväll. 
Till potatisen blev det en röra av creme fraiche, lite majonäs, räkor, dill och salladslök, salt och peppar och en msk citron. 
 
Igår renbäddade vi och så enkelt det är nu då vi bara är två hemma. renbäddad säng. Det fanns en tid då det var sex sängar som skulle renbäddas, och massor av naglar som skulle klippas om och om igen. 
 
I morgon då jag slutat jobba ska jag på något som är lyx för mig.
Återkommer om det. 
♥ Maria