Charlotte, vilken inspiratör!

Vi hade lyckats få till en föreläsning - teaterföreställning med Charlotte Lindmark på våra kompetensutvecklingdagar vi hade med skolan för någon vecka sedan nu.
Hon framförde så kloka saker på stort allvar och med massor av humor.  Med sig hade hon fyra olika karraktärer som fick exemplifiera våra tillkortakommanden i mötet med andra människor.
När är vi medvetet kompetenta, när är vi omdevetet kompetetenta och ve och fasa - omdevetet inkompeteta och vad får det för konsekvenser? Ja, kanske inte så stora för mig om jag är omdevetet inkompetent så länge jag inte ställs inför Idoljuryn, som sågar mig totalt :-( 
Så himla himla bra upplagt!
Samtala och agera i små grupper mellan kloka ord, skådespeleri och glada skratt.
Det var hemligt, vem som skulle föreläsa. Det var det sista vi skulle göra innan middagen, lyssna på någon i nästan två timmar. Några såg rätt så trötta ut efter en lång dag. Men så fort Charlotte klev fram på scen hände något...det tändes stjärnglans i ögonen på pedagogerna :-) Tiden försvann i ett nafs.
KUST hotell i Piteå, smakfull inredning och så bra lokaler i övrigt att ha konferens i.
Innan Charlotte kom planerades lägret för mellanstadiet i detalj, för det mesta var redan klart innan sommarlovet, tack vare Malin och Ulrika som är eldsjälarna bakom allt detta. 
Vi pratade om Lärarlönelyftet, om arbetstidsscheman och annat viktigt.
 
Så till sist blev det middag i alla fall.
Maten supergod, samma ägare och koncept som på CG:s i Luleå. Men här heter restaurangen TAGES.
Takterassen!!!
 
En väldigt trevlig upptakt, med glada och engagerade pedagoger!
 
♥ Maria