Fastnat i olika romaner.

Det är inte så ofta jag hinner läsa romaner. De sista 10 åren minst, har jag mesta läst facklitteratur som har med mitt jobb att göra. Förutom då jag åker tåg och under min semester då. Nu är jag ledig och har njutit fullt ut av att läsa litteratur som jag inte hunnit med tidigare. Jag köper romaner, börjar läsa dem och får sedan lägga undan dem för att annat tar min tid. 
 
Min mamma har varit här i en vecka, och då har vi passat på att vara kulturella. En kväll strax före jul var vi på konsert och lyssnade på fina Katarina Fallholm och hennes skönsång. 
Vi började kvällen på Hemmagastronomin. Alltid trevligt.
Teet i den gula burken är min favorit just nu. Chai från Johan & Nyström, ett kryddigt te som passar perfekt då det är kallt och mörkt ute.
Stina och mamma i någon diskussion om livet.
Katarina sjöng flera fina julsånger och en som jag tycker speciellt mycket om är den här; Det är en ros...
Jag minns att vi sjöng den då vi lussade som barn. I dag är det sällan jag hör den förutom den 23 december 1989 i Kiruna kyrka då jag och min man gifte oss.
Tomtar på rad i Stadsparken i Luleå. Dem fotade jag då jag och min man sprang runt och köpte det sista inför julafton. 
Visste ni att Tomten har instagramkonto? Jag skrev på instagram för en tid sedan att jag önskade mig den och tänk, han läste vad jag skrivit!!!
 
Tänk vilket genomslag sociala medier har! Den fina, fina tomten som jag faktiskt fick i julklapp. 
 
♥ till er som följer mig på mitt intstakonto;  @marialarssonpalo
 
Vad gör ni under dessa mellandagar?
 
Jag funderar på nya pjäxor, eller kanske både pjäxor och skidor...och så läser jag och kanske det blir en kväll på bio också innan det är dags att börja jobba igen.
 
♥ Maria