Intensivt

De här veckorna i slutet på april och hela maj och kanske till och med början på juni är i regel väldigt arbetsintensiva. Så även nu, jag hinner knappt andas under veckorna känns det som. Liten överdrift, ja, men det är tidig morgon, och några dagar stiger jag upp 20 min tidigare och kör ett gympapass med Sofia på TV. Tack för att man kan se program när man vill, har en apple TV som är guld. Väljer oftast de program som har kondition och styrka i fokus.  På jobbet rullar det snabbt, i bästa fall en tekopp senare lunch och efter någon tekopp till är det kväll. Nu ger jag mig inte, jag ska ut och traska efter jobbet, hur sent det än är. Jag blir piggare efter promenaden. 
 
Min dag i går;
Så här kan det se ut 😘
Frukost efter träning och dusch. 
I går satt jag här uppe, norrsidan av huset och inte lika störande med solen på förmiddagen. 
Lyssnar, antecknar och ger någon kommentar då och då i de samtal som förs och försöker skriva läsvänligt när den information som ges kräver lite mer. 
Kikar ut, ser att en av grannarna är ute och leker med sina små barn, visste inte att de har så små barn...vet inget om mina grannar konstaterar jag tyst för mig själv. 
Min jobbryggsäck, från Rains så bra då man cyklar till jobbet, den tål alla sorters regn. Det är ju bara det, att jag har för långt för att cykla. Men jag gillar modellen och utan cykel så fungerar den utmärkt ändå för datorn och andra viktiga jobbsaker. 
 
Det blir lunch, jag hinner inte ta en promenad som jag brukar, jobbar järnet medan jag äter en tallrik gröt, vanligaste lunchen för mig sedan vi började med teamsmöten på onsdagarna.
Fungerar med gröt, och när dagens möten är slut, tar jag en timme till för jobb med att skriva klart en jobbsak och boka in intervjuer för ev. blivande personal på våra skolor. Efter velande hit och dit bestämmer min man och jag oss för att köpa en pizza till middag och sedan ta en snabb promenad innan mörkret, min man följer med om än lite motvilligt. Jag och min man ser lite olika på saker och ting i livet, jag måste promenera eller måste träna eller...
 
En onsdag mitt i veckan, mitt i livet.
 
♥ Maria