Nu händer det...

Jag har aldrig själv drömt om något sagolikt bröllop, och när vi hade två barn gifte vi oss, väldigt enkelt och litet, av juridiska skäl. Absolut sant, med Frida som brudnäbb i Kiruna kyrka. Några veckor efteråt nådde händelsen fram till min arbetsplats, och jag rövades bort av mina arbetskamrater för en möhippa. Skoj, blev det!
Just nu pågår värsta förberedelserna inför lördagen då våran Frida gifter sig!!!
Frida är väl lite lik mig, för vi planerade inte vårt bröllop så många veckor innan vi heller, och Frida började fundera på detta kring påsk, och bestämde sig med Otto för att det kan vara klokt juridiskt sett, precis som vi gjorde. Allt går igen 😘 
Tränat att vara brud har hon gjort, här med min kusins slöja och lilla baby. Så det går nog bra ändå, trots att allt kom lite plötsligt.
 
I söndags firade vi min man som fyllde år. 
 
 
 
 
Fint, att få träffa alla och den här dagen blev det på kvällen p g a den hetta vi nu har här i vårt land. 
 
En dag denna varma vecka blev jag bjuden på lunch av skolans kvalitetsutvecklare Sara som jobbade sin sista vecka hos oss. 
Med på lunchen hade vi också vår idrottslärare Malin som inte ville vara med på bild. 
Av Malin fick jag en fin flaska Cava, så gulligt av henne! Den ska jag spara till en kväll då allt lugnat ner sig efter bröllopet. 
 
En eftermiddag fick jag ett samtal, Olivia ville bada med farmor. Så när jag kom hem från jobbet slängde jag av mig mina kläder och hoppade in i baddräkten direkt. 
Så gudomligt skönt, bästa som finns är kvällsdopp. 
 
Just nu kretsar allt kring det kommande bröllopet, fin i håret behöver man bli. Så snälla Ann-Sofie på "Stil & Form" i Luleå fixade mig och kommer så klart att även fixa Fridas hår. 
Avkoppling, att få sitta ner och bli omhändertagen, något at bläddra i och en kopp te.
Lite produkter från frissan, och i den lilla asken något fint för öronen, men de kommer från LULU Copenhagen.
 
Kompledig i morgon, jag ska baka tårtor och fixa hemma hela dagen i hettan.
 
Det blir ett bohemchick bröllop. 
Passar Frida perfekt, och mig med som mamma ;-)
Otto, vad tycker han? Han har inget emot den typen av bröllop som tur är.
 
♥ Maria