Modevisning

Ibland ger jag mig tid till flärd och fröjd. En sådan kväll var det i går. PENTIK som Annika som är så himla gullig driver har börjat sälja lite kläder också. Kläder av märket AJLAJK. Mysiga, fina kläder i skön kvalité.
Donnorna som jag hade till sällskap. Stina, Mona, Lena, Anne och Bitte.
Anne fyllde år i går så hon firade sin födelsedag med oss. Bitte och Anne är barndomsvänner och fortsätter att vara det genom livet. skoj! Själv har jag tappat många fina barndomsvänner, kanske för att vi bor så långt ifrån varandra. Då vi träffas är det himla roligt, men det kan gå flera år mellan gångerna vilket är lite synd.
Jag fortsätter mingla omkring i min favortiklänning för den här vintern. När jag ser bilden känner jag mig trött på den, kanske dags att köpa något nytt???
 
Ja, å så var det ju modevisning också...
Snyggt!
Den här tyckte jag också om. Skorna är från Scorette.
Allt i fina pudriga färger. 
Thomas som driver det fina lilla caféet Café Nouveau och Annika som har Pentik, den enda PENTIK affären i Sverige. Det ingick en lott i inträdet, som också bestod av Toast Skagen, bubbel, te/kaffe och en chokladbit.
 
Jag har inte hunnit med att besöka det här fina caféet med de nya ägarna än, men det ska jag göra så fort jag hinner. Jag lovar att berätta vad jag tycker. De har after work på fredagar hörde jag, så det kanske får bli något sådant...
 
Efter modevisningen fick man handla i butiken och med 20% rabatt den här kvällen. En riktigt trevlig kväll med väninnor och inspiration inför den vår och sommar vi har framför oss.
 
♥ Maria