Spännande, att många hittar hit :-)

Vem som läser min blogg vet jag inte alltid. Jag har en del vänner som säger att de läser den och en del vänners vänner och så vidare. Inte mer än så. Var i världen ni finns vet jag ungefär. I dag ser jag att jag haft besökare på bloggen från 8 olika länder och 26 olika städer.  Skoj! 
Så här vackert vårvinter väder har vi i dag här i Södra Sunderbyn. Ljuvliga dagar.
Jag köpte lite nya blommor och kryddväxter i går.
Myntha och Timjan.
En bukett krispiga tulpaner fick det också bli.
Vi bjöd in Tommi i går kväll, som hyrt vårt gårdshus sedan i augusti, och hans mamma som är här för att flytta hem sin son. Tommi kom hit för att läsa på civilekonomutbildningen men har upptäckt att han inte vill bli civilekonom. Ett lärande för livet det med. Bonus är väl att han också fått lära känna Luleå under tiden.
 
Nu flyttar han i alla fall hem till Västerås och vi har ett tomt gårdshus att hyra ut om någon behöver ett litet boende.
 
Eftersom mina skidor är uppe i Gränsen så får jag nöja mig med annat ute i det fria, kanske en joggingrunda eller något sådant.
 
"Att solen skiner på Sveriges sydligaste pojk är en klen tröst när det är säsongspremiär i Sveriges nordligaste skidort" så skriver min mellanson på Instagram på fredagsmorgonen från Smygehuk. 
 
Två låtar till min gitarrspelande och trummande son i Malmö som längtar hem!
 
Gårdshuset är ledigt, Joel, för både dig och Lovisa om längtan hem är större än vi tror ;-)
 
♥ Maria