Dramatik på hög höjd

Bitte har skapat en ny tradition, en dag med shopping - loppis och myskväll med övernattning i hennes skärgårdsstuga. 
Efter lite shopping i Råneå, landade vi i Bittes och Görans stuga. Hettan var nästan olidlig den här varma sommardagen.
Alltså var det havet och lite bad på schemat. Stina gjorde som hon brukar trots typ 27° i vattnet, hon skriker och tjoar i 10 minuter minst innan hon är nere i vattnet helt och hållet.
Sedan dukade Bitte upp lite gott på stranden.
När det var kväll, gav vi oss tillbaka till stugan och gjorde i ordning middagen.
Stina grillade förrätten och sedan en underbart god laxrätt som jag abslout ska laga själv hemma någon gång.
Göran kom hem från jobbet och gjorde oss sällskap ett tag...
Värdinnan badar fötterna, och det gjorde även jag och Stina förstås.
Bitte fixar Stinas tånaglar.
Fina fötter och Stina som hade jobbat natt somnade i soffan ute på altan. Göran gick iväg till någon granne och Bitte och jag gick runt i omgiviningarna, pratade om livet, stannade till på bryggan en stund, och sedan klättrade vi upp på en klippa..
En stilla stund i djupa tankar innan dramatiken bröt ut.
Jag kom på att jag nog skulle fota med min mobil, och tappade den så den flög rakt ut i tomma intet. Tittade ner, och det stupade typ 5 meter rakt ner. Oj, oj, oj! -Jag måste ner och söka den sa jag, lite bedrövad med tanke på alla bilder jag har i den. -Det kan finnas ormar sa Bitte, så du kan inte gå utan stövlar.
En promenad tillbaka till stugan, stövlar på och då kom Bitte på att det där var ett arbete för Göran, som fortfarande var och hälsade på grannen. Han kom så klart, tog på sig stövlarna och då vaknade Stina och ville inte missa äventyret. Så vi gick iväg i samlad trupp upp berget, på klippan, och Göran nere i mossan som täckte marken där tursamt nog. Vi ringde min mobil, och Stina såg något som blinkade, och det var moblien. Göran stack ner handen i mossan och fick tag i den!!!
 
Slutet gott allting gott, vi vandrade tillbaka till stugan och efter en kopp te blev det dags att krypa ner i sängen efter en varm och solig dag kryddad med allt som livet ger och allt som ger livet mening, med mina goda vänner.
 
Fortsättning en annan dag, vårt nät hemma fungerar inte än så nu är vi något less, men jag hälsar på hos Frida ibland och kan titta in här då.
 
♥ Maria
.