I lekens värld...

Jag har en ny bok, som bränner i mina händer, och jag vill inte riktigt fastna i en sådan just nu. Det är så mycket annat som jag också vill hinna göra under helgerna som är, t ex umgås med barnbarnen. 
Jag har hälsat på Axel,
han ville inte att jag skulle läsa åt honom den här gången. Alltså blev det ingen läsning.  Jag fick se på hans polisbil istället, när den kör med blåljusen på och annat spännande som händer med polisbilar. 
I kväll var vi bjudna på middag hos min äldsta son Gustav och hans sambo Madelene. Så trevligt och god mat bjöds det på.
När en del fastnade framför tv:n och hockeymatchen som pågick, fick jag följa med Axel och Oliva på lite spännande äventyr i Olivias rum. 
Det bakades och lagades mat och jag fick provsmaka på allt.
Rulltårta, till och med ;-)
Det är inte lätt att vara en trött tonåring och samtidigt morbror och farbror till två leklystna minisar. Här är det två doktorer som undersöker Lukas, Axel tar blodtrycket, på magen och Olivia ska ge en spruta i ögat, oj, oj, oj! 
 
Boken får vänta ett tag, för när jag väl börjar läsa, så kan jag inte sluta. Jag har redan slukat en under julhelgen, en riktigt bra bok, och det är så grymt avkopplande, men samtidigt blir jag lätt asocial. 
 
Boktips, kanske någon är intresserad av...det kommer :-)
 
♥ Maria