Östersund

Hockeyhelg i Östersund. Det blev en tidigt fredagmorgon. Tur att min man är så morgonpigg, för han väckte mig 05.00 oförskämt pigg och glad. 
-Ska du med är det bäst du hoppar upp nu, sa han hurtigt. Och jag tvingade mig upp, med en känsla av att jag kanske skulle kunna sova lite till i bilen. Och det var inte så svårt att sova, för inlandsvägen bjuder nästan bara på tallar och granar med snötäckta myrar här och där.
Det blev en match på fredag eftermiddag mot Skellefteå, inte roligt. För matchen slutade 2-2. Förlängning i 5 minuter som också slutade oavgjort. Straffar sedan, och där gick det inte så bra för oss.
Arenan, ny, och här var det Melodifestival för en vecka sedan. 
Tryggt med dessa män, som tar hand om våra killar, fler timmar i veckan än vi själva. Mattias, Stefan och Urban. Tränare och ledare för Luleå hockeys J-16 elit. 
Och så alla mammor, så viktiga för hockeykillar! De coachar på sitt sätt, hejjar, och sprider glädje överallt, eller hur!!!
Att blogga på hotell är ingen hit, nätverken är oftast kass, just nu händer inget, så jag gör ett uppehåll, lite mer bilder i kväll om jag hinner och nätverket fungerar bättre.
 
♥ Maria