Njuter, av att bara få vara.

Denna härliga känsla, efter en löprunda.
Fick med min man, dock på cykel. Han har slut på brädor till bygget, och det var söndag. Då tog han en ledig dag. 
 
En badkruka är han också. Så trist, men han får väl sitta där på sin cykel och ha tråkigt då jag simmar. 
Så gudomligt skönt det är i vattnet nu. 
Ljuvligt, att sedan bada bastu. 
Vi har ett provisoriskt fönster där det som nu sitter på vårt hus har suttit i många år. 
 
Nu tar jag helgen bakvänt, för innan löprundan var vi förbi Joel och Lovisa och hämtade vårt släp, för att kunna köpa mer brädor. 
Lovisa har tre av dessa fina koppar, som hon fick då hennes kör Artic voice sjöng i Kiruna 2012. Hon önskar sig fler, vilket kan vara svårt, för de tillverkades till just den dagen då man firade Kiruna Kyrka 100 år. Är det någon av er som läser min blogg som kan bli av med en eller fler så kan ni väl höra av er. 💝
De växer så det knakar hos dem. Till och med en sparris har kikat fram. 
Innan vår tur till J & L var jag och Hugo ute och cyklade. Till Sunderbyskolans skolgård bland annat. Bara lite avundsjuk på deras fina skolgård. En pergola har de med fina nya bord, oj så fint!
Skoj, att han är så stor nu så att vi kan cykla tillsammans, i alla fall där det är trafiksäkert. 
När Hugo fick lite skärmtid, fixade jag paketen till vår stora tjej, som fyller 10 år i morgon. 
 
Skärmtid, jag är restriktiv med skärmar då barnbarnen är hos oss, de stirrar nog ändå alldeles för mycket på skärmar. Men inte i dag.
Hugo sov över hos oss, då hans föräldrar var på "Putte i Parken", Luleås stadsfestival. Jag kom inte i säng själv i rimlig tid, och var grymt trött då gossen vaknade. Alltså vek jag ner mig eller helt enkelt struntade i mina principer. Hugo fick se på barnprogram och jag slumrade lätt intill. 
 
En kväll var vi ensamma och hade lite After Work på vår altan. 
Den kvällen städade jag min bil, vilket jag alltid gör själv, vet att många väljer att lämna in sina bilar för att få det gjort. Men det går faktiskt rätt så snabbt att torka rent och skubba mattorna, dammsuga med mera. 
Jag har ju semester nu, äntligen kan man väl ändå säga. fast jag gillar att ha sen semester. Skulle gärna vara ledig hela augusti om mitt jobb hade varit sådant att det hade fungerat på det viset. En gång tog jag faktiskt ledigt hela augusti, och vi åkte till och med utomlands första skolveckan. Jag var inte rektor då vi bokade vår resa, jobbade på LTU då, men fick precis jobb som rektor. Så jag talade om det på anställningsintervjun, att jag inte kunde börja förrän första september. Fick jobbet ändå. 😊🙃. Joel skulle börja sjuan och fick ledigt. Lukas var fortfarande förskolebarn då. Nu vill jag inte åka utomlands alls under sommarmånaderna. Njuter hellre hemma.  
 
En skön känsla, att inte ha planerat nästa något de kommande veckorna.
Det får bli som det blir, 
bara vi lyckas ro vårt bygge i hamn så. 
 
♥ Maria