Firat Madde!

Samma dag vi kom hem från vår Västeråsresa fyllde en av mina svärdöttrar 30 år. Present hade vi delvis, en hade jag nätshoppat och den hade ju så klart inte hunnit komma. Den andra köpte jag och min mamma i Skultuna. (nätshoppar bara då det inte finns att köpa här i stan)
Olivia öppnade dörren åt oss med en bukett maskrosor som hon plockat åt sin mamma i lekparken, gullungen!!!
Den fina vasen "Dagg" av Carina Seth Andersson från Svenskt Tenn hade min son köpt i present åt sin sambo. 
God smörgåstårta och,  
Gräddtårta!
Madde som skär upp första tårtbiten. 
Spännande samtal om det ena och det andra.
Lukas skippade Brännbollsyran i Umeå i helgen där nästan alla hans vänner var. Han hade fått en biljett och det grämde honom lite grann, att han ändå inte åkt dit. Åke, Maddes bonusmorfar och Lukas far sa att det var väl inget att gräma sig över, om han ville skulle vi alla spela brännboll med honom på vår äng i kväll. Han log men nappade inte på det fina erbjudandet. 
Gulliga Gullan och min mor hade massor att prata om som vanligt. 
Iris, Maddes mormor är en riktig krutgumma. 92 år och pigg som en mört. Alltid roligt att få veta lite om det Luleå som var, då hon var barn. En levande historiebok är det bästa som finns.
Madde och hennes väninna med sin lille son.
Olivia med alla sina tusen pärlor och hennes bonusmormor Ann-Katrine. Ann-Katrine som designar så fina solglasögon och mycket annat fint. Jag prövade de fina hon hade med sig för dagen. Oj, så jag fick habegär!
 
En dag med fina mysiga människor!
 
♥ Maria