Skottland

Kan inte använda min dator 😢 p g a att adaptern inte fungerar mer än till våra mobilladdare. Så inläggen på bloggen blir inte så bra via mobilen. Jag lovar att göra ett eller flera när jag kommer hem om vår resa.  (null)

(null)

(null)
Min födelsedag firade jag med tidig avgång till Edinburgh. Sedan bil i många mil mot Skotska höglandet. Lite missöden som oftast då man minst vill ha dem. Ett brunnslock som satt på sne efter en mycket trafikerad väg gjorde att vi fick  punktering. Inte bara vi utan minst fyra bilar till. Som tur var har vi två händiga män med oss som snabbt fixade det. 

Den underbara utsikten från vårt hotellrum fick mig att somna sött. Berget framför oss är Ben Nevis högsta berget i Storbritannien.       
Bilarna framför oss hade också punktering. Ett smalare reservdäck sattes på plats som tog oss hit till Fort William. För en natt på ett fint hotell.
(null)

(null)
Vi skålade för att vi fått ännu ett år av minnen. 
Bjuden på allt gott av svåger och svägerska. Hamnade tacksam över livet och full av nyfiken förväntan över framtiden, lite bland molnen en stund. Både spännande och skrämmande att möta det vi inte vet något om...

Nu ska männen försöka få ett nytt däck och sedan fortsätter vi resan. I dag blir det Isle of Skey om hjulet fixas i god tid. 
Ni kan följa vår resa på Instagram också 😊

❤️ Maria