Lite av varje...

En gammal bild från sonens rum.
Hans favvolag, bilden ritade jag upp med hjälp av en OH-apparat, ja en del av er ungdomar vet kanske inte vad det är för något, hör av er så ska jag berätta. Och målade gjorde vår vän och målare Osmo en dag då han hade lite att göra :-)
 
I dag fick jag hem vår riktigt gamla fotpall, som i flera år varit på vippen att hamna på återvinningen, men på något vis har den alltid blivit kvar, när släpvagnen rullat iväg. För ett tag sedan kom jag på att duktiga Malin Eriksson skulle få klä om den, vilket hon nu gjort. Och jag blev supernöjd med resultatet. Nytt fräsch tyg och nya ben från Pretty Pegs.
Vilken tur att vi behöll den, trots allt.
 
I kväll fick jag vara barnvakt, och då passade jag på att läsa för Axel, gamla slitna barnböcker som jag fortfarande kan utantill. Sedan ville han utforska boken med fler sinnen, 
Efter lässtunden och lite lek på golvet fick han bada, det gillar han säkert tänkte jag. Och det gjorde han förstås. Så när föräldrarna kom hem hade han somnat, trött av alla aktiviteter på kvällskvisten med en överambitiös mormor.
Och hans mormor är nog också lite trött nu :-)
♥ Maria