Frågor och svar

Ibland får jag kommentarer av er som läser min blogg. Hur spännande som helst! Skriv gärna, för att blogga är ju att föra ett samtal med er läsare. Och ni som berättar för mig när jag träffar er att ni läst något här, lika roligt det med. Sedan kanske vi inte tycker lika i allt, men så är ju livet och det skapar dynamik, vilket är spännande.
Jag frågar så gott som alltid om jag får fota någon innan jag gör det, och om jag får lägga in bilder här. Ibland får jag inte det, och det är ok. Om jag någon gång missat det , säg det till mig, så tar jag genast bort bilden. 
I kväll har jag det varmt och skönt här hemma, golvvärmen är i gång igen :-) Och medan jag skriver lyssnar jag på Coldplay, klicka här!
I veckan, eller nästa vecka, ska vi försöka få tid till att beställa nya fönster till det nya badrummet. Jag vill ha glas med stjärnor. Som ingen levernatör har, utan vi måste specialbeställa då. -Varför ska du alltid lyfta allt till en högre nivå än nödvändigt säger min man och suckar. -Ja, varför vill jag det?
 
♥ Maria