Sörjer förlorade bilder, jobbar på, firar födelsedagar med mera...

Dukar fint eftersom min man fyller år. Vi har firat i dagarna två. De som firade med oss dag ett finns tyvärr inte på bild i min dator längre och inte i min kamera heller eftersom jag raderade dem då jag förde över dem till datorn.
 
Under helgen började min dator att strula, och i går tömde IT-Nissarna den och körde in nyare program. Just nu kommer jag inte åt något av det som fanns i den tidigare och jag är helt säker på at allt är borta for ever, tårar trillar på min kind, snyft!
Joel och Lovis kom i går i alla fall.
Monika och...
Osmo, och så min käre man, som såg på fotboll så klart. Grattis min älskade vän!
 
På jobbet har vi haft en liten sommaravslutning på förskolan, de kunde inte komma på vår matlagningskväll och då blev det en liten annorlunda avslutning där i dag.
Miffy vakade över oss och barnen då vi avslutade läsåret hos de yngsta på skolan.
Glada och duktiga pedagoger som snart får semester.
Lite presenter, vi hade några här som skulle tackas, avtackas och någon som vi hoppas får komma tillbaka till hösten. 
En av flera praktikanter som vi haft under vårterminen och som varit så engagerade i allt vi gör på en förskola och skola. Ambitiösa, ödmjuka och tacksamma för allt. Den här killen har fått jobb i två månader på Miljökontoret och det är vi alla glada för eftersom han nu får lön på riktigt. En annan av killarna är en duktig finsnickare som jag hoppas får jobb någonstans där han får möjlighet att nyttja den kompetens och talang han har. Vi har fått se bilder på fantastiska dörrar och möbler han snickrat i sitt hemland.
Sedan har jag suttit med Systematiska kvalitetsarbetet, timme efter timme...och sneglat på den fina present jag fick då och då ;-) Tack snälla ni, ni är de duktigaste förskollärare som finns!!!
Lite bilder har jag i alla fall i min mobil :-) Anita och min brorsdotter Kajsa, i söndags då vi tog en shoppingrunda på stan, fikade på Börje Olssons nyrenoverade konditori. Så fint de har blivit!
Iste serverad på en supersöt bricka, specialbeställd till just detta konditori. Kajsa shoppade järnet, och jag och Anita strosade i affärer och funderade över vad vi kanske skulle vilja ha, eventuellt. En sen lunch på Roasters och sedan var det eftermiddag.  Mina midsommargäster gav sig i väg norrut och hemma blev det vädigt tyst och lugnt...nästan för lugnt, jag längtar redan tills vi träffas nästa gång :-)
 
Det går ju som en dans, att arbeta fast det är sommarlov, för en del så att säga ;-) I morgon fortsätter jag analysera och skriva, planera färdigt för augusti framför allt och för nästa läsår, kanske hinner jag städa lite på mitt kontor också...
 
♥ Maria