Bacillskräck

Just nu är jag väldigt försiktig när det gäller kontakten med förkylda vänner. Jag har ju planerat att springa tjejmilen på lördag, och då måste jag vara kry! Förra året sprang jag med förkylning i kroppen, så dumt! 
Våra goda vänner och grannar kom förbi på lördagkväll. Med sig hade de fyra immiga glas med mojjito.
Vilken entré, och så goda drinkar det var och så glada vi blev! 
Monika som tidigare alltid sprungit tjejmilen med mig, har valt bort det nu, trist. Men jag fortsätter, för att det är mitt sätt att motivera mig själv till att träna under sommaren ;-) Ett trevligt lopp att springa och en mysig hösthelg i Stockholm. Jag längtar :-)
Jag hade gjort en blåbärspaj och sedan blev det lite ost och kex. Gillar, gillar, gillar spontan besök :-) man tager vad man haver och det blir som det blir.
Fullmånen lyser och ger augustinatten ett dunkelt ljus.
De här sockarna har min bardomsvän Eva i Kiruna stickat åt Olivia, mitt yngsta barnbarn. Duktiga, fina Eva! Visst är de tjusiga!!!
Men snoriga barnbarn är svårt att hålla sig undan i från, hur ska jag fixa detta, denna vecka? Axel är förkyld just nu, så det blir lite extra svårt att hålla sig i från honom, att inte krama honom vill säga...
 
Alldeles snart ska jag på en föreläsning om arbetslag och samarbete här i Boden. Ibland bjuds det på något när man är på föreläsningar. I kväll blir det en frukt och något att dricka. Kvällen blir sen, så jag var tvungen att kvista in på Le Croissant och äta lite, lär inte vara hemma före 21.45 i kväll. Visste ni föresten att man kan jobba med sin dator i knät här på Le Croissant? Det har jag gjort tills alldeles nyss, då jag tog en paus och valde att göra en ny blogg :-) Nätet fungerar utmärkt, be om lösenordet i kassan bara. Jag sitter inte här för jämnan om någon skulle tro det, men i kväll var det perfekt då vi ändå ska på föreläsning i ett hus intill.
 
♥ Maria