Hänger på Coop Arena var och varannan dag.

På fredag var det järnet hem, fix och fräscha kläder.
Jag som försökt gynna våra lokala butiker, näthandlar nu ibland, men bara ibland. Jag  saknar en del  i vår stad sedan fler favoriter slagit igen det senaste året. 
Trevligt förpackat. På grund av den rådande kylan valde jag min nya tröja från Soft Goat till den gamla kjolen från Ganni.
 
Fördrink hemma hos Stina och Kenneth först.
Deras äppelträd är vackert alla årstider. 
Fixa roligheter är Stina suverän på. För så där ett halvår sedan bokade hon biljetter till Brolles show åt oss.
Middag i restaurangen på Coop Arena först.
Ett gäng Gällivare - Malmbergsbor, vänner till Bitte var med.
Stina till vänster, opererad alldeles nyligen, men hon fixar det mesta trots det. 
Våra glada vänner, som fick mig att skratta så tårarna rann. Sådant behövs ibland. Jag glömde fota min man, attans också, men han satt i alla fall bredvid mig hela kvällen. 😘
Bodens stolthet, Brolle från Inbyn!
 
 
En show som hade en musikalisk touch. Mellan Rocklåtarna berättades en historia om de olika rocklegendernas tragiska liv. Så duktiga musiker Johnny Cash, Jerry Lee Lewis och så Elvis förstås. Duktiga, drivn och sköra unga killar som alla tre kom från fattiga förhållanden och drömde om ett bättre liv. De fick pengarna, men med pengarna kom andra bekymmer som de försökte hantera med hjälp av droger. Amfetamin för att orka, sedan sömnpiller för att kunna varva ner och sova. Allt tillsammans med alkohol. Inte konstig att allt slutade så som det gjorde för några av dem. 
I dag var vi tillbaka på Coop Arena och nu hockey för Lukas och LHF J-20. Match mot Västra Frölunda som vi förlorade med 1-2.  Ändå spelade killarna kanske en av deras bästa matcher den här säsongen. Men motståndarnas målvakt var grymt bra.
Axel var med som vanligt och roade sig lite här och där i ishallen.
Ensam på H, försöker han få upp Lule hockeys fana.
Både före och efter matchen ska Axel hänga här där killarna kommer och går till omklädningsrummen och lyckan är stor då de flesta hälsar på honom med sin hand. 
 
Det är kyligt ute fortfarande, -23° just nu och jag befarar att kylan fortsätter så som den kan göra här uppe hos oss i januari och februari. Då kan jag lika gärna tillbringa timmar i en ishall, när det ändå är för kallt för andra uteaktiviteter. 
 
♥ Maria