Besviken, men då gör man något åt det.

Besviken, ja, så kan man känna sig när man tagit sig i väg till Sporthallen för ett yogapass och så visar det sig att kvällens yoga är inställd. Jag knatade hem igen, fick veta att det meddelats via FB, och där hade jag inte hunnit kika innan jag gav mig iväg. Alltså sökte jag fram ett yogapass på YouTube och körde det hemma, inte lika skoj men jag hade ju klätt mig för det och allt. 
 
Dagen i dag, vilket väder!
I vår skolmatsal severades det köttsoppa och mjuksmörgås. Såg att de ska bli ärtskott här. Skoj!
Varmt, 3° och sol. Jag knatade ner till havsfjärden efter att jag ätit lunch i skolmatsalen. Där möttes jag av flödvatten och is. Jag andades djup och fyllde lungorna med den friska luften innan jag vände och gick tillbaka till skolan. 
På skolan har vi suttit och funderat över schemat, och försökt lösa en del problem som uppstått. Det är inte lätt, att få till allt så det till att börja med är ett bra schema för alla elever, sedan ska det fungera för de vuxna också. En otacksam uppgift, att lägga schema måste jag ändå säga. 
Jag fick boktips av Erica i dag, så bra. Ska spara det tills det är min tur att välja bok i vår Bokklubb.
 
I lördags tog vi oss till sporthallen i vår by för att vara publik då Olivia och hennes lag hade innebandymatcher, tre stycken efter varann. Skoj, och hennes lag vann alla tre, fast man inte räknar målen 😘 Min man tyckte att Olivia hade precis samma starka driv och fokus som hennes pappa hade som liten då hans spelade basket, fotboll och hockey. Det är roligt, att man kan se vissa likheter som går igen. 
Roligt, att några av barnen i Olivias lag har föräldrar som spelat hockey med Gustav som små, eller i alla fall gått på samma skola någon gång, så som det kan bli i en by som vår. Det är också barn i laget som har mor- och eller farföräldrar som vuxit upp i Kiruna precis som jag. Inte så konstigt ändå, eftersom många av dem som växte upp i Kiruna då på 1960- och 1970-talet faktiskt flyttade ner till kusten för att plugga eller jobba och blev kvar här för resten av sitt liv verkar det som...
På söndag kom Joel, och räddade vårt hus, genom att skotta de delar som har flacka tak. T ex glasverandan.
Vi började med lite mackor och kaffe. Sedan funderade jag och Lovisa över fins tapeter till deras hus. Sådant kan jag fundera på länge och många gånger.  
Medan Joel skottade och vi funderade över färger och tapeter lagade jag samtidigt Chili con carne, och när maten var klar dök yngsta yrvädret upp. 
Innan Joel och Lovisa åkte hem och Lukas drog i väg på sin söndagsträning och jag på min, blev det kaffe och te. 
Det är ju faktiskt lite ljusare ute nu på kvällarna, skönt ändå!
 
♥ Maria