Vitt, vitt och åter vitt

Så här mycket snö tror jag aldrig vi haft här i Sunderbyn tidigare, inte så länge vi har bott här. Och vi har bott här i 28 år. 
Vad gör vi idag? Jag har en del arbete vid datorn att ta tag i, och mannen ska skotta snö. Match klockan 16.00 mot Modo här i B-hallen eller var det i A-hallen? Det blir sen middag och den ska vi nog inte laga, det får bli något vi hämtar på väg hem från stan.
Vårt hus är verkligen nerbäddat i mjukt fluffig snö. Synd bara att det blir dunkelt mörker inne i köket. 
I går var jag på en helt otroligt bra dag om barn- och ungas hälsa. Cajsa Tengblad var en superföreläsare, så rolig, så intressant och massor av lärande. Hon har gett ut några böcker, bland annat Prestationsprinsessan – min revolt mot duktigheten. Hennes budskap är att det räcker med att vara vanlig, du måste inte bli bäst. Och hon beskriver sig själv som en skör själ, en person som funderar på andras kommentarer så mycket så att det gör ont till sist, -vad menade hon med det? Och viktigt att tänka på, det vi oroar oss för händer sällan, 70% av all vår oro är helt i onödan. 
En annan trevlig bekantskap var Emil Jensen, en underfundig och rolig prick med ett viktigt budskap om att acceptera mångfald och olikhet och lite om hans mission med sin sång och sina texter för att göra världen bättre för oss alla. Vilken tur att det finns sådana som han och Cajsa!
Klicka här! så får du lyssna på en av hans fina sånger, älskar den här honungslena skånskan!
 
Jag hoppas att Cajsa inte missade sitt flyg i går, för efter lunchen for hennes förbeställda taxi, och någon ny var svår att ordna snabbt i snökaoset. Jag funderade i all hast på om jag skulle skjutsa henne då hon vädjande bad om hjälp, men då hade jag missat Emil, och just då sa mannen i receptionen att det skulle komma en på 10 minuter. 
 
Njut av snön och ljuset!
 
♥ Maria