SPA

När man ska ge en present till någon som har det mesta, då passar en upplevelse bra. Stina ställer upp hjälper till med det ena och det andra då det krisar hos oss. Skjutsar Lukas till ishallen, hämtar oss från flyget och mer där till. Alltså bestämde vi oss för att bjuda henne på något trevligt, SPA och en behandling på Clarion Sense i Luleå fick det bli.
Jag passade på att följa med :-) Efter timmar i pool och bastun med ånga och välgörande dofter trippade vi till Fabriken och åt en sen lunch. 
Hummersoppa fick det bli. Buss hem och jag föll i djup sömn då jag landade hemma. Det måste ha varit en följd av de varma badet. Nåja, sedan blev det middag, en god sådan och till sist Melodifestivalen. En fin dag med andra ord. 
Dagen i dag var kylig, -20° då jag vaknade till en klarblå himmel och vacker sol som strålade i den tidiga morgonen. En dag att använda till något jag funderat på ett tag - måla lite möbler :-) 
Medan jag målade fixade mannen fogar till klinkergolvet i det blivande badrummet. 
-Det är ju klart nu, sa jag glatt.
-Nehej du, det är det inte, sa mannen och suckade ljudligt.
Men nästan, tänker jag och ser ljuset i tunneln. Snart får jag hänga fram nya handdukar, det blev några nya som fick följa med hem från Stockholm ;-)
 
Några har sportlov, inte jag. Inte än, jag jobbar någon dag till. I morgon träffar jag alla Bodens kommuns förskoleklasslärare som jag har till uppgift att träffa några gånger per år. Det ser jag fram emot.
 
Ni som är lediga, andas frisk vinterluft och ta vara på alla solstrålar ni kan!
 
♥ Maria