Gott nytt år!

I vänatn på det nya året har jag njutit av den ledighet som varit. Sett hockey, Lukas lag vann mot Brooklyn, jippii!. Läst en bok som var så där...och sett några filmer som jag sett tidigare. Träffat vänner, så skoj och fått rå om min familj, så gott!
Katarina och Jan, så trevligt att träffas och prata om allt från tonårsgossar till stjärnljus ♥
En enda snabb tur in till stan har jag gjort för att hämta ut biobiljetter. Och då passade vi på att besöka Marias affär.
Vad ska jag köpa för mitt presentkort på Klassisk form som jag fick av tomten? Medan jag gick runt i djupa tankar i affären hängde Ingmemar vid disken och pratade mad Maria, och gav henne god råd om både det ena och det andra, entreprenörer emellan :-)
 
 
Några vackra gröna pumlor fick följa med mig hem som var på rea, men presentkortet suger jag på, ett tag till. Men jag har nästan bestämt mig...
I dag tog jag en promenad med min kära. I vanliga fall springer jag hellre än går, faktiskt. Men det gör inte min man :-( han springer ibland med mig, men väldigt sällan. Däremot kan han ta en promenad, om det inte är hockey någonstans just då...och idag var det inte hockey som tur var. Och se det snöar, äntligen!
 
Innan jag badar bastu och börjar fixa nyårsdukningen vill jag önska er alla bloggläsare ett spännande och innehållsrikt 2014, ett år som ni använder till göra allt ni drömmer om och som gör att ni mår bra. Och även om det inte blir som man hade tänkt, så kan det bli bra ändå. Vi väljer vad vi ser och upplever av det som sker. Välj glädje före avund och bitterhet. 
 
Låt inte energin flöda på sådant som inte leder till något positivt. Lite snabba tankar från mig till dig, nu när några timmar återstår av det gamla året.
 
Kramar till er alla från mig!
 
♥ Maria