Massor att fira

Morsdag, min svärdotter fyller år och det är sommarvarmt hos oss!
Frida kom förbi.
Och Joel kom, vilket glädjer en sliten mamma. Den yngste sonen kom hem sent från Umeå med en bukett rosor och mörk choklad, han vet hur man charmar en mamma minsann. Gustav uppvaktade sin mor hemma hos sig då vi kom för att fira hans sambo Madde som fyller år. Älskade barn ♥
Ser ni den superfina tekannan och gräddsnipan?!? Rörstrands Rosmarin formgiven av Hertha Bengtson 1957. På min jakt efter små fina fat till lerkrukor att ha små violer i hittade jag en tekanna bara så där! Den var billig och felfri, och trots att jag äger någon tekanna sedan tidigare blev det svårt att lämna den.
 
 Myrorna är som second hand kan vara, alldeles för dyrt med tanke på slitaget, eller billigt så man skäms. Min mamma köpte tekannan åt mig, utan att fundera, när jag började fundera på hur jag skulle förklara för min man varför jag kommer hem med en tekanna till då jag for iväg för att köpa presenter åt svärdotter och barnbarn, gulliga mamma!
 
Alltså behövde jag inte förklara mig ;-) Presenter hittade vi nästan åt alla i alla fall, en fick jag efter en mindre jakt beställa på nätet. 
Gustav och Madde målade hus hela dagen och helgen och hade inte tid med morsdagsuppvaktningar, men då vi kom hem till dem blev alla mammor, farmödrar och mormödrar uppvaktade.
Axel skulle ha en present tyckte min mor. Så då fick det bli en åt gossen. Trots sommarvärmen under dagen var det lite småkyligt ute på altan, ett stenkast från Luleälven den här kvällen.
Olivia skulle också ha en present.
Glada och mysiga familjen Backgård, Maddes mamma och bonuspappa, var där för att uppvakta Madde. 
Maddes syster Rebecca.
Här någonstans bor den lilla skogstomten...men han är rysligt svår att upptäcka! 
Madde fick precis som min mor, en viol, med ett fat som jag sökt efter i minst en timme på bland annat Myrorna. Den andra presenten kommer så småning om eftersom jag var tvungen att nätshoppa den :-) 
 
Nu är det snart slut på vårens födelsedagsfiranden, för nu börjar sommarracet. Typ tre i juni och tre i juli och tre-fyra i augusti och minst lika många i september...härliga liv som vi firar för att vi får leva :-)
 
♥ Maria