Ändrade planer...

Det gäller att inte tappa taget, när saker förändras så där i all hast. Ett nyår hos vänner har ändrats till ett nyår hemma och nu funderar jag på vad vi ska laga för mat, hur jag ska duka och vad vi ska dricka??? Roligt att fundera på, en ska inte klaga så länge det är flärd och glitter som upptar ens tid ;-) 
De här supergulliga skorna, Dr Martens i minimodell lyckades jag hitta och köpa i julklapp åt en liten Olivia. Lite för stora nu, men jag hoppas att de blir lagom till vår och höstspring. 
Vi fick den lilla damen att pröva skorna, i farten, för hon har så mycket att göra.
En fin Pippitröja åt Axel, som min duktiga kollega Annevi tog på sig att sticka en överambitiös onsdag i höstas då jag köpt garn till tröjan på min lunch, och insåg att jag själv inte skulle få tid till att sticka. Annevi är superduktig på att sticka fina saker. Och jag är så himla glad över att hon tog på sig uppdraget.  
 
Att köpa julklappar är roligt, och allra roligast då man hittar just det där speciella, som jag gillar själv, och som jag tror att mottagaren kommer att uppskatta. Små barn, ja då hoppas jag att deras föräldrar uppskattar kläder och skor, för det kanske inte är det roligaste att få som liten, Och de här små liven fick även någon liten leksak
 av sin mormor och morfar ;-)
 
I kväll utekväll med goda vänner, och på nyårsafton hoppas vi att våra vänner hinner hem med flyget från New York, flyget som inte gick då de egentligen skulle ha gått, och som gjorde det lite tajt med nyårfest hemma hos dem.
 
Jag är taggad, för utekväll i kväll, för nyår även om vi blir ensamma om våra vänner inte hinner hem (fast lite trist förstås), och annat skoj som bara blir.
Börjar bli less på allt julpynt, så snart åker allt, tomtar och annat som gjort sitt för den här gången.
 
Blev väckt denna morgon, tidigt, 06.30 känns som väldigt tidigt just nu, för att bilen skulle in på verkstaden för genomgång. Men det är väl lika bra, att börja vänja sig vid den vardag som snart är här igen :-)
 
Men njut så länge du kan!
 
♥ Maria