Höst i fjällen...

Inte riktigt, men nästan höst, för de dramatiska färgerna på hösten här uppe har inte visat sig än.
 
Stolarna jag målat hemma fungerar faktiskt, även om de är klumpigare än de vi haft. Jag har haft en stol här uppe i några år, omålad, så det var mitt första uppdrag. 
Det visade sig att det även fanns en pall här, så nu är de grundmålade och i kväll ska jag måla ett varv av färgen de ska ha. 
Lite av mitt goda som jag fick i födelsedagspresent fick följa med hit.
Teet, wow så gott! Inte ekologiskt, men riktigt gott.
Sedan var det ju väggarna, och vi gjorde en bra deal, jag och mannen. Jag målar stolarna, och OSB - skivan. Skivan vi var osams om i somras. Jag ville inte, med betoning på inte ha en sådan skiva, utan en annan som är slät där vi ska ha en kapphylla. 
Nu valde jag ändå att måla den, och stolarna. Traska till affären och handla lite hade jag också tid med eftersom det tar längre tid att måla all pärlspont. 
Så här ser OSB - skivan ut innan färgen hunnit torka. Rätt så ok ändå 😘 puss mina gossar som bestämde detta. De hotade med att spika upp pärlspont överallt om jag inte gav med mig, vilket jag gjorde för jag ville verkligen bryta pärlsponten med något annat underlag på en del av hallen. Blir lätt trist annars tycker jag. 
Första varvet, snart klar. Synd att färgen måste torka minst 10 timmar innan man får måla nästa varv. 
 
Nu lite mystid i väntan på att 10 timmar ska ticka iväg.
Jag handlade med mig lite att läsa innan vi lämnade Luleå. 
 
♥ Maria