Helg mitt i veckan.

Det är skönt med dessa korta veckor, och samtidigt lite frustrerande att tiden inte räcker till allt. 
På måndag hade jag i uppdrag att fixa tårtor till skolans födelsedagsbarn. Maria hade fyllt 60 år och David 30 år, alltså såå värt att fira alla dessa år.
Vi fick höra lite av dem hur de firat sina födelsedagar och lite annat skoj. Kom hem sent efter en lång arbesdag, somnade i soffan och vaknade vid 23.00 och hade lite svårt att somna om. Så tokigt, måste skärpa mig. Inte lägga mig i soffan klockan 20.00, utan ta en promenad istället...
 
Det blev tisdag och efter jobbet åkte jag hem snabbt, för att sedan få skjuts in till stan  Där väntade jag in Bitte och Lena som kom strax efter mig innan vi gick in i den här spännande affären, Lindgrens mode. En anrik gammal klädaffär i vår stad. Har funnit här sedan urminnes tider. Valborg hette damen som en gång för längesedan flyttade hit från Kiruna och öppnade affären. I dag drivs den av en trevlig kvinna från Överkalix. 
Här Malin? och Bettan som är en av ägarna till Klipperian som ligger intill. Vi fick en fin presentation av affären med dess historia fram till i dag och sedan lite mingel runt i butiken. Jag hittade en del fint. Det fanns massor av skor som jag hade kunnat köpa direkt, köpte dock bara ett par trosor som fick massor av goda rekommendationer av flera av gästerna. 
Oj, så gott!!!
Creme fraische med löjrom och rivet skal från citron. Päronhalvor med en krämig bit ost och en god skinka virad runt. En mysig kväll. 
 
I går, trevligt igen, och så himla skoj det är att träffa mina kollegor från förr, Jenny och Annevi. 
Massor av te och en god annanaspaj. 
Som vanligt med dessa två så går tiden ohyggligt snabbt.
 
Det var en snabb resumé av de här dagarna som är förbi.
I dag, ledig och massor att göra hemma. 
Men först frukost och sedan ett litet uppdrag...
 
♥ Maria
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: