En alldeles vanlig helg.

En grå helg vädermässigt. Nu då jag äntligen fått hem mina skidor så är det alldeles för varmt ute. Eller inte riktigt hemma, för skidorna är fortfarande kvar hos Frida och Otto. Otto som tog hem dem förra helgen då han varit där och åkt skidor och skottat upp vår altan så fint med sin kompis Kalle. 
 
Fredagsmiddag med Lukas och min man. 
Planen var räkor, men då mina kollegor , några av dem i alla fall åt en kycklingsallad till lunch på Bishop Arms i fredags så blev jag inspirerad och så fick det bli det i stället för räkor. 
Maasor med goda smaker, så som salladslök, timjan, basilika och balsamico plus en vanlig vinägrette. 
Två goda ostar, det var ju ändå fredag. En krämig Brilliant Savarin och en smakfull Primadonna. 
Någon gjorde en Espresso. Inte jag. 
Lukas har varit på resande fot hela veckan, så nu fick vi höra lite om hans nya liv och nya jobb. Det mest spännande i vårt liv, tänker jag 😘 att få höra om våra barns och barnbarns liv.
Är det så framtiden ser ut? Om man får vara med och ta del av den, alltså. För jag har aldrig funderat på pension, det är andra som frågar mig, om och om igen. Alltså förstår jag att den tiden är närmare nu, än den någonsin varit.  Livet är kortare framåt än bakåt så att säga. Jag har hur som haver inte planerat någon pension, det kommer väl när det kommer, men förstår att perspektivet krymper än mer då.  
Spännande kan små ting också vara, som att se vad min man handlat och fyllt kylen med. Så vi kunde duka upp en god helgfrukost. 
 
En lugn helg hur som haver, 
städat vilket jag nästan alltid gör på helgerna. 
Läst och så vidare...
Hoppas er helg varit fin och vilsam. 
Nu ska jag på min söndagsträning.
 
♥ Maria

Kommentera inlägget här: