Juni tuffar på...

Rätt så skönt med nationaldag mitt i allt. Förstår att en del firar den kungligt, själv ska jag jobba på hemma, med lite av varje. Just nu tar jag det bara lugnt, för det tyckte Sofia som jag var på massage hos i dag efter jobbet, att jag skulle göra.
Huset där de huserar är ett av stans finaste hus. 
Skön musik på låg volym och en lugnande doft av lavendel i hela rummet. Gick därifrån mjuk i musklerna och lugn i sinnet. 
 
 
I dag var det en prefekt dag att ha bokat massage efter jobbet, för hela dagen bjöd på  sådant som inte var planerat. Det blev alltså en dag då många saker inte gick som det skulle. T ex stod dörren till frysen i personalrummet på glänt på morgonen, vilket den gjort sedan dagen innan av någon konstig anledning. Glassen som köptes i går till eleverna hade blivit glassås. Så trist. Sedan glömde busschauffören att hämta eleverna som skulle ha slöjd, så som de har varje vecka på en annan skola några km från vår. Någon lärare som skulle bjuda sina elever på gott, brände popcorn i micron i personalrummet, med rökutveckling som följd, och till det en massa annat spännande så som det kan vara på en skola. 
 
Jag skulle ju ta det lugnt i kväll, alltså gjorde jag en enkel middag. 
Egengjorda hamburgare. Enkelt och gott. 
 
Jag har intervjuat elever på vår skola de senaste dagarna. Så mycket kloka saker de har att säga. 
Något som alla säger, är att de gillar vår skolgård och speciellt skogen och klipphällarna. 
 
Lite av de första junidagarna...
 I går efter jobbet åkte jag in till stan, köpte lite böcker att läsa i sommar. Gick vidare till Kazouk, en sushirestaurang i vår stad.  
Där satt Sandra, Madde och Nina från Bodyworkouten. Strax efter mig dök Monika upp. Vi är väl så där 20 stycken som tränar två kvällar i veckan nästan året om, och nu är det bara ett pass kvar innan det blir uppehåll över sommaren. Då valde vi att träffas och äta tillsammans, fira lite att vi är så duktiga på att träna vecka efter vecka. 
Vi valde lite olika rätter. 
 God mat och vackraste uppläggningen av maten. Skoj, att hinna prata lite mer än vad vi hinner eller orkar då vi tränar järnet.  
 
Hoppas att ni hinner njuta av junis fina dagar, 
för huxflux är det jul igen. 
 
♥ Maria
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: