Firat min födelsedag i dagarna två

Det finns ingen rättvisa i hur våra liv blir, känner mig oerhört tacksam för varje år jag får.  (null)

(null)
Började min födelsedag som jag brukar då jag är ledig och det är sommar. Vattnar blommor ute, ibland inne och plockar just nu upp äpplen som ligger på marken av någon okänd anledning, eller på grund av Hugo. 
 Scannar av mitt hem och upptäcker varje morgon något som jag behöver göra. Skjutsade min mamma till bussen så hon fick komma hem till sina blommor.  (null)
Axel ville spela Monopol. Minns att jag var besatt av Monopol en tid i min barndom. Nu är Axel såld på det. Jag hade en lugn dag framför mig, inga måsten och vi spelade i tre timmar. 
Dagen var lugn för vi hade bokat middag med min brors familj på Kust hotell i Piteå. 
(null)
En hisselfie på väg upp till våning 13 och restaurang Tages.  (null)
Så skoj, och vi blev några stycken. 
(null)

(null)
Menyn nästan som på Cg:s i Luleå. Jag valde "Tages tre goda", som i Luleå heter "Cg:s tre goda". Blev dock besviken på kräftsoppan som inte alls var så god som på Cg:s.  (null)
Varmrätten, pepparbiff och helt okej. 
(null)
Axel var nöjd med sin mat, så bra.  (null)
Så roligt att få fira sin födelsedag så här. Anita, min svägerska tyckte vi skulle göra så varje år jag fyller år. Inte mig emot.  (null)

(null)
En fin födelsedag. Och nu skulle jag fira i två dagar, så jag hade ju något att se fram emot dagen efter också. Fint som snus.  (null)
Vår son Gustav med familj har cyklat och vandrat i Sarek i några dagar så de var på väg hem och skulle komma och fira mig.  (null)
Fick det här både goda och fina i present av bror med familj.  (null)
Jag fick hjälp av Olivia att fixa fikat till firande nr 2 dagen efter, och samtidigt fick vi veta allt om deras fjällresa. Sova i tält på natten då de åskar och regnet öser ner, vandra upp på toppen Skierfe och cykla på steniga stigar. Vilket äventyr!  (null)
Den här dagen har jag bakat, och bakat. Allt på bordet är glutenfritt.  (null)
Köpte en favorit, Italiensk chokladtårta i Gammelstad på caféet. Så god.  (null)
Vi hade knytis, och grillade i regnet. 
(null)
Mina vinbärstjuvar. Charlie ett av våra två bonusbarnbarn, Hugo och Olivia.  (null)

(null)
En fin födelsedag och pengar i present av mina barn och min man. Vet precis vad jag ska köpa. 
Vi har börjat planera en 40-årsdag också. Märkligt, att vår förstfödda och enda dotter är så gammal redan…minns ju hur nyss jag själv fyllde 40 år. Och samtidigt har ju faktiskt massor hänt sedan dess. 

❤️ Maria