Vardagar.

Det är intensivt på skolan i december, det är så det alltid har varit. Blir det lugnare i januar? Nej inte alls. Nu kör vi lönesamtal för fullt och det är nu allt ska hända, veckorna fram till påsk då sker allt lärande i klassrummen. Sedan är fler röda dagar och huxflux är det sommarlov.  
 
I kväll körde jag ett pass hemma i min ensamhet, istället för att gå på pass som jag brukar. Kändes bäst just i kväll. Det blev både kondition/styrka och lite yoga. Sedan ett hett bad. 
Måste köpa ett nytt schampo, tycker inte det jag har är rätt för mitt hår just nu. 
Mina blommor, de som fortfarande lever mår inte så bra av vår vinter, eller snarare mörkret kanske?
De slokar och signalerar att de inte trivs.  I dag efter jobbet körde jag förbi Lukas och vattnade hans blommor, han har knappt några kvar längre, så det gick fort. I helgen när jag frågade om det kan vara idé, att jag kör förbi och vattnar nu när han knappt är hemma alls, sa han att jag inte skulle köpa några blommor nu åt honom, för de bara dör.  
Såg en av mina second hand fyndade julklappar. 
Hittade den här karaffen och whiskyglasen på Röda korset i Umeå. Nu kom jag på att vi borde åka till Umeå en helg. Skulle ha passat nu i morgon då Lukas har match där, men det blir inte i helgen, kanske i slutet av februari, tror att han har match där då också. 
 
Snart helg, förresten.
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: