Vardagar

Jag är så himla nöjd med mig själv då jag börjat på yogan igen. Något som kroppen behöver, det känns verkligen så efter ett pass. Även om jag kan känna att det långsamma tempot alltid känns lite för stressande till en början, jag är ju inte den personen som gör saker långsamt, egentligen. 
På torsdagskvällen var det "Body work out", och då är det ett så mycket snabbare tempo. 
 
Minst en blodapelsin per dag, oftast på kvällen, framför något på TV:n. 
Dem är som godast just nu. 
I går hade mitt lilla team möte inne i stan. Vi hade en läxa vi fått som vi funderade över tillsammans. Och jag funderar över den här boken, ska jag köpa den? Då tar EHT mötena lite längre tid, men ska ge ett bättre resultat. 
Mitt lilla team, och alltid lika spännande att träffas. I går fick jag middagstips av Johan, Boeuf Bourguignon. Den ska jag laga i kväll. Han hade gjort sin av Dovhjort, men jag får nöja mig med älg. 
Nina, gulliga Nina bjöd mig på en ostmacka till fikat. Jag hade ett mindre trauma på förmiddagen, glömde nämligen min ryggsäck på bussen. Så Nina tyckte jag behövde den här mackan. Sedan har ju vår stad i det stora hela väldigt ärliga människor, så den lämnades in på LLT:s infokontor i stan. Tack du som fixade det, vet inte vem det var. 
Jag hade inte tid med någon lunch på fredagen, p g a mitt slarv med ryggsäcken. Till mitt försvar, för jag kände att det fanns en orsak, och det var en knökfull buss, för den jag skulla ha åkt med var inställd. Alltså dubbelt så många på nästa tur, det var -20° och vi var rätt många som stod och väntade och väntade. Jag kunbde inte ha ryggan på ryggen, alltså ställde jag den på golvet, och där blev den kvar då alla började ta sig mot utgången inne i stan. Okej, inte LLT.s fel att jag glömde, men en orsak till att jag gjorde det ;-)
Alltså blev det  en macka från BO:s och då passade jag på att köpa med mig semlor hem. 
Dukade fint och drack eftermiddagste med gofika. Det var näst intill middagstid, men vi sa att vi äter sent den här fredagskvällen. Och då passade semla bra till fikat. 
 
Är det att curla, att hjälpa sitt barn att slå in en present?
 
Kanske, men jag hjälper till där jag tycker att jag kan och jag curlar inte i allt, får det vet vi ju alla att för mycket att det får negativa konsekvenser. Måtta med allt som i allt. 
Slog in en present till en "Babyshower" som min yngsta son ska på i dag. Han hade köpt present, men den var lite knepig att slå in fint. Lyckades ändå rätt så bra. Två olika kort, han skulle ta den med igelkotten, även om det kanske är ett födelsedagskort. Men den passar för övrigt tycker jag, till presenten. 
Han kom inspringande nyss, skrev något fint och fyndigt och sprang ut igen till den väntande bilen. 
Ett tecken på att han och hans vänner börjar bli vuxna? Inte för att jag någonsin varit på en Babyshower, men det är ju en ny amerikansk tradition vi anammat i vårt land. Nu för tiden är även killar med, i alla fall ibland, och firar att en kompis ska få barn. Förr då det begav sig var det en tebjudning för den blivande mamman som hennes vänner ordnade för att hon hade det så tråkigt i slutet av graviditeten. Det var alltså på 1800-talet. 
19.30 dukade vi upp en vanlig fredgasmiddag för oss. 
Gott, sedan blev kvällen bara mys. 
 
Jag önskar er alla en fin lördag och en mysig kväll!
 
♥ Maria
 
Lena:

Curling är min favoritsport :-) Ha en fin helg <3 Kram Lena

Svar: Curling är skoj, bara det blir i lagom dos ;-)
Trevlig helg!
Moi

Lena:

Curling är min favoritsport :-) Ha en fin helg <3 Kram Lena

Svar: Skoj, att fler än jag curlar lite här och lite där ;-)
Kram Maria
Moi

Hannas krypin:

Vilken tur med väskan. Hade blivit väldigt orolig om samma sak hade hänt mig. En vän till mig hade en babyshower inför att hennes barn skulle födas. Fast det var en överraskning så hon visste ingenting. Hon trodde att hon skulle på en lunch med familjen och så var vi där. Hur kul som helst.

Svar: Det är verkligen inte roligt, om man blir av med sin dator, som jag ju hade i väskan. I dag har man ju allt näst intill i sin dator. Det som är bra, är att vårt IT-kontor låste min dator så fort jag meddelat dem att väskan var försvunnen. Jag skulle gärna gå på en babyshower, det var inget man hade i Sverige då jag väntade mina barn.
Moi

Kommentera inlägget här: