Drömmer om vårvindar friska.

Har vunnit budgivning på något gammalt som jag ska fixa till på kvällarna när jag känner mig rastlös och i behov av något skoj. Ni ska få se så småningom. 
Men jag har också börjat om på Yogan, som jag inte riktigt hunnit eller haft energi för i höst. Alltså, så himla skönt för kropp och själ. 
 
På skolan äter vi skollunch varenda dag.
Maten lagas från scratch här på skolan, och med fokus att vara klimatsmart.
Brödet är smakrikt och fluffigtgott. Bakat det med här i vår skolmatsal. 
 
Det börjar sina i mitt teförråd hemma. 
Det här var vad jag beställde sist, sedan var jag ju i Stockholm i november och handlade lite julteer, och jag har faktiskt kvar lite än, men behöver nytt och fräscht nu. Ska lägga in en beställning, för det är ett bra tag tills jag kommer åka dit vad jag vet. 
I en av påsarna, teet jag köpte då i november. 
 
För övrigt, så såg jag Renées brygga i går på TV. Intressant tycker jag att få höra hur människor tänker om livet. Anja P sa några kloka saker att tänka på, det är inte människans värde som sjunker om en prestation inte lyckas, du är lika mycket värd ändå, och det som inte gick bra i dag går säkert bättre i morgon. Självklart tänker nog många, men inte lika lätt att leva efter. På skolan läser vi just nu om statiskt och dynamiskt mindset, och jag tänker att man kan vara väldigt mycket det ena eller det andra. Oftast har jag ett dynamiskt mindset, min egen högst personliga analys av mig själv, och vid vissa tillfällen är jag statisk och då vill jag vara statisk. Vi väljer själva, medvetet eller omedvetet och det får konsekvenser för oss. 
 
Sist jag skulle försöka få tag på semlor i vår stad var det nästan omöjligt. Det var slut överallt. Fotade då de här roliga hockeybakelserna. Ska nog ta med mig Axel någon dag och fika här på Condis i stan. 
Jag är rätt säker på att han kommer att välja en sådan. 
 
Nu till något annat, våren som snart är här...
Är det någon som vill hyra vår lägenhet i Riksgränsen, så hör av er. Eftersom vi är en stor familj så är den redan bokad av oss i familjen olika helger och veckor. Men det finns någon helg och någon vecka som är ledig då och då. 
Helt enkelt sagolikt, de dagar vädret visar sig från sin bästa sida. Här är det en liten Axel och hans mamma Frida. Vi behöver de sämre väderdagarna för att verkligen uppskatta de otroligt fina. En stormig dag gör man annat, vilket kan vara mysigt det med. 
Här är jag, så som jag växte upp. I snömos någon av alla dagar vi var på utflykt. 
 
Med all respekt för vädrets makter, lär naturen en att gå i motvind. 
 
 
♥ Maria
 

Kommentera inlägget här: