Trött

Vad är det för fel på mig, som är så trött alldeles för tidigt på kvällarna?
Förr var jag vaken till 23.00 och utan problem. Nu kan jag somna om jag sätter mig ner två timmar tidigare. Jag kanske skulle ta ledigt någon dag framöver och bara vara, kan nog göra så under sportlovet. Frågan är, blir man piggare av att vara ledig några dagar?
Min vy när jag är trött. 
Tittar jag hit ser jag vår glasverandan som kommer att behöva en vårstädning snart. Det kommer att ge mig energi, att göra fint här. Pratade med en person i går som sa att man inte ska renovera när man behöver vila, och jag sa som jag känner, att jag får energi av sådant, och så kan det vara med all respekt för dem som inte får det. Att vi är olika, gör livet både komplicerat och spännande. 
Jag bara måste tända ljus, och har nu så gott som tomt i mitt förråd, måste inhandla ljus så fort jag besöker en affär. 
Det är dags att ge sig av till jobbet nu.
I går och i dag och alla dagar fram till sportlovet åker vi skidor på min skola, det är väl ett härligt tecken om en vår som sakta tar sig in i våra liv. 
 
♥ Maria
 
 
Erica:

Tror att ledigt och vilande ibland gör en tröttare. Man ska göra det som ger en energi! För mig är det också att fixa, organisera, göra snyggt och när man får tydliga resultat. Ibland kan det vara att läsa en bra bok eller se en serie men oftast är det svårare att komma tillbaka och inte fastna i ”den andra världen”

Svar: Ja, så känner jag, jag får energi av att göra saker, även om jag har vänner som säger det motsatta, och då tänker jag att vi är väldigt olika. Det som gäller för någon kanske inte gäller för en annan, jag har en bok som jag började med efter jul, och sedan la bort. Ska nog ta tag i den på nytt ;-)
Moi

Kommentera inlägget här: