Veckans allehanda

När nu jobb veckorna rullar på, ser dagarna rätt lika ut, och ändå inte. Inte i mitt jobb i alla fall. Reflekterar över det en kort stund, ja, vissa händelser återkommer i lite modifierad variant vecka efter vecka år ut och år in, men föremålen för händelserna är inte de samma, inte över tid. Vi jobbar med allt, inser att det är en del av elevernas utveckling, att mötas och interagera med andra. Där blir det krockar, och dem försöker vi hjälpa barnen att hantera, att hitta verktyg i sig själv i att ta kontakt, tala om vad man vill och inte vill och på ett sätt som inte skapar motsatt effekt osv. 
 
Att ett schema, eller snarare 20 stycken ska synka med varandra och verksamheten, kräver en hel del. Något vi finslipar och gör om och gör rätt. Ibland fungerar det utmärkt rätt snabbt, ibland inte. Alla möten som ska bokas, och inte krocka med andra möten är rätt svårt att få till, men på något vis löser det sig alltid.
Kvalitetsdialog med vår närmsta chef hade vi i vårt lilla team en dag.
Lunch på Bistron i Norra hamn innan jag risade i väg till min date på skolan.
inte så mycket smak i den här skaldjurspastan, men den mättade min hungriga mage.
På torsdag rusade jag in på skolan, deltog på ett möte, fick en kopp te och rusade till nästa möte i stan. 
Någon som hade köksvecka på skolan bjöd på ost och kex. Så gott sa de som fikade innan jag drog i väg. 
En dag på Ebeneser, nu kvalitetsdag med verksamhetsachef, och utvecklingsledare. Vi ska få ett nytt system för att skriva våra kvalitetsredovisningar i. 
Lunch här och det såg godare ut än vad det var. Brödet var torrt, mitt råd - servera aldrig torrt bröd.
Hade kunna vara riktigt gott, men det smakade inte mycket. Bortskämd, javisst är jag det, tacksam att jag får äta mig mätt varje dag. 
Kompenserade det med att stanna vid Rönnbäcks fisk på Storheden och köpte med mig hem chililaxburgare till middag.
Smakrika och goda. 
Slängde i hoip en coleslaw av morötter, vitkål, creme fraiche. majonäs, dijonsenap, salt och peppar. Till en het sås, på matyoghurt, chili, salt och peppar, tror jag att jag la i röran. Gott i alla fall. 
 
Ett gympapass i sporthallen på kvällen, det var veckan i stort så här långt.
 
Nu järnet till stan och utbildning i Unikum.
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: