Hugo och jag.

En stunds bloggande innan det är dags att sova. Har en bok igen, köpte den bara för att den var på extrapris för medlemmar på Akademibokhandeln. Om jag inte är för trött blir det nog några kapitel innan natten. 
Vilken fin helg vi haft, sommarvarmt, nästan i alla fall. Satt ute och läste på söndagen, alldeles ensam  fram till kvällen. När min man kom hem drog jag i väg på mitt gympapass. Skippar inte mina pass bara för att någon kommer hem. 
Men först min ensamhemma lördag, som ändå inte var så ensam.  
På förmiddagen åkte jag till Skurholmen för någon timmes häng med Hugo. Vi traskade till Skurholmsberget och där gick det undan. 
Så fint det är här. 
Bästa stället att träna "tantparkour" på, alltså för Hugos mormor. 😜
Lördag, då kan man köpa gofika. Vi pep iväg till Holms konditori och köpte gott.
Hugo fick välja och det blev en god vaniljbulle för honom. 
Både jag och Hugo hade på oss för mycket kläder och för varmt. Jag som oftast fryser såg till att han fick på sig en ylletröja innan vi gick ut, som till och med var för liten. Hittade ingen annan, men det fanns en  lagom stor någonstans sa hans mamma när hon kom hem. 
Jag valde en stor blåbärskaka så att det skulle räcka till resten av familjen. Sedan fick jag med mig ett bananwienerbröd som var gudomligt god. Jag blev bjuden på lunch här innan jag så småningom åkte hem. 
Jag tänkte putsa fönster, men valde att låta bli, det får bli en annan helg. 
Lite städ hemma, blev det i alla fall. 
Kväll och en kombucha framför en film. 
 
Det var lite av min helg. 
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: