Vinter, is och snart snö.

Ja, det var ju snö här hos oss i några dagar. Sedan regnade allt bort precis nu som då, förra vintern och vintern före det och så länge jag bott här i Luleå. Det vill säga i snart 43 år. Innan dess var jag van vid Kirunas vintrar, då snön kom i oktober la den sig och låg kvar till slutet på april och början på maj.  (null)
Sprang eller rättare sagt förflyttade mig framåt snabbare än då jag går. 
(null)
Inne i stan är det kallt nu, -8 grader i går på morgonen. Men ingen snö. 
Skönt med den friska lite kyliga luften tycker jag.  (null)
På fredag AW på Friends med några av skolans pedagoger.  (null)
Ett glatt gäng som bjöd på sig själva och livets godbitar. 
Promenerade till mitt tillfälliga boende och konstaterade att det tar lika lång tid att gå hit, till Lukas från Storgatan som det tar att åka buss till byn där vi bor, alla andra dagar om året.  (null)

(null)
Känner mig verkligen som en invandrare i den digitala världen ibland, trots att jag varje dag är digital både hemma och på jobbet på olika sätt. Jag fick inte igång Tv:n och gav upp. Försökte läsa, men var för trött. Gick och la mig efter att ha stirrat på ljusen ett tag. Skönt ändå.  (null)
Fick bilder av jägare,  på jägare som har rast och myser i kylan. Kände mig ensam och sms:ade Lotte och bad henne komma förbi,  (null)
Vi drack te och pratade om livet nu och sedan och för länge sen. Skoj, det gjorde dagen. 

Jag tycker den här helgen varit god mot mig så här långt, trivdes bra här i stan men längtar hem till landet nu. Ska läsa några kapitel i min bok, städa upp och åka hem. 

❤️ Maria

Kommentera inlägget här: