Snart Halloween.

Jag minns själv min tid som lärare på mellanstadiet och hur skoj många elever tyckte att det var, att vi på Kyrkbyskolan ordnade lite spännande, skrämmande aktiviteter dagarna innan höstlovet. 
Roligt för eleverna i år 4 att bli lite överraskade av sin lärare. 
Här skulle jag gärna sitta och räkna mattetal eller skriva spännande berättelser. 
Treorna hade ritat och målat både glatt och skrämmande. 
Den här veckan har det varit mer lästid i klasserna än vanligtvis. Astrid Lindgrens böcker är ju klassiker som håller över tid. 
I vår skolmatsal fick vi godaste maten i dag, fisken perfekt tillagad med massor av god smak. Till det rostade rotsaker och vi fick till och med hollandaisesås till.
Så klart massor av god sallad varje dag. Skolmaten i vår kommun är den bästa. 
Några snöflingor föll i dag på eftermiddagen. 
Nästa vecka har våra elever höstlov, och lärarna jobbar tre dagar. Själv kanske jag tar ledigt någon dag om något barnbarn vill hänga med mig. Det är nästa vecka, men jag har faktiskt tagit ledigt i morgon och just nu känns det så himla skönt med en ledig dag. Efter min träning nu i kväll har jag packat för en helg i Kiruna. Som vanligt packar jag mer än vad jag kommer att behöva. 
 
En sista titt på min packning nu, innan jag stänger väskan. Tåget går galet tidigt i morgon,  så det finns inte tid för funderingar då. Det går fler tåg under dagen, men ska jag hinna göra något skoj i morgon så är det ju bra att komma fram tidigt.
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: