Resumé

Nu så här tidigt på fredagsmorgonen, en sammanfattning av veckan som snart är slut.
På måndagen smörgåstårta som Erica bjöd på, wow så gott!
Vissa veckor är det två köksansvariga, så var det denna vecka. Erica var en av de två.
På måndagskvällen pep jag förbi Hugo en stund efter jobbet, och han hälsade mig välkommen med en kram och upplyste mig om att "Hugo fyller år, Hugo vill ha ballonger". 
En kväll hade vi kvällsjobb med fritids, och åt en sallad innan vi körde igång. Rebecca vår nya stjärna på vårt fritids, hoppas hon stannar hos oss efter jul, även om hon nu säger att planen är Göteborg.
Det blev kalas hos Hugo, hipp hipp hurra!!!
Slalomskidor av mormor & morfar och Joel & Lovisa. 
Ballonger fick han i massor.
Axel stod för underhållningen i kväll också. 
Nu var det hejjarklacksramsor. Lukas fick en flashback och kom i håg när hans bästa mentor på Kråkbergsskolan tillika musiklärare Mia Sörblom sa till hans klass på en musiklektion att hejjaklacksramsorna på Luleå hockeys matcher var så mycket musik med massor av rytm och rim. Axel väckte minnen till liv och hans morbröder hakade på, så det blev en del ramsor.
Stämningen var på hög nivå. 
På torsdag var det Maria N, vår specialpedagog som bjöd på gott tillsammans med  fackförbundet "Sveriges lärare", som bjöd på kakor. Förstår ni vad svårt det är med det "nya livet", det som ska göra midjemåttet tajtare och så vidare. 
I går efter jobbet åkte jag hem till Bitte, egentligen för att låna en bok, till vår bokklubb. Men det blev trevligare än så, Bitte hade fixat Afternoon tea. Prat om allvarliga sorgliga saker och roliga i en salig blandning. 
Så fin kväll dert blev, prat och gott te...och goda scones och en gosak som var grymt god. Så här mysiga kvällar har man ibland, och de är som en god kola som man får suga på länge, och hoppas att känslan - smaken av det goda finns kvar länge efteråt. 
 
Ha en fin fredag!
 
♥ Maria
 
Kommentera inlägget här: