Ett axplock…

Dagar kommer, dagar går, och just nu bor vi inne i stan några dagar. Allt för att vår dotter behövde boende för sig och sin familj fram till söndagseftermiddagen. "Ni kan bo hos oss, sa jag" . 
Några dagar innan de skulle flytta in hos oss kom jag på den briljanta idén att vi, jag och min man bor hos Lukas dessa fem dagar. Min man är inte så förtjust i förändringar, medan jag kan tycka att de piggar upp med något annat, något nytt då och då. (null) 
Så nu bor vi här fram till på söndag, eller egentligen bara jag just nu. För både Lukas och hans far drog på älgjakt och av bara farten hängde Axel också med dem. 
Den här veckan på mitt jobb har handlat om möten, möten och åter möten.  (null)
Lunch på Teknikens hus en dag. (null)
På Nooris en annan dag. 
I går fick jag ett hastigt påkommet uppdrag, handla varma skor, ylleunderställ och varma vantar åt Axel. Vi tjafsade en del, han och jag innan det blev något köp. Han ville inte ha tumvantar, och endast en sorts skor, jag stod på mig. Till sist efter några samtal till hans pappa var vi överens. Han skull swisha mig pengar och Axel skulle ha varma vantar och skor och underställ om han skulle med på jakt.  (null)
Axel ringde och tackade sin pappa och var ändå nöjd till sist, jakten hägrade. Dyrt med barn, var en insikt.  (null)
Min bror hade ett ärende i Luleå och behövde sovplats en natt. Det ordnar vi, sa jag och han sov i vårt hus i ett av våra gästrum. Middag blev det hos Lukas som min man fixade.  Älgkött och potatismos fick det bli. 
(null)
Sedan sågs det på ishockey. 


Jag skriver inlägget här via mobilen, bara för att jag inte kan ladda upp bilder då jag försökt via datorn. 
Njut av helgen mina bloggläsare! 

❤️ Maria
Kommentera inlägget här: