Mixat och maxat

En helg i Stockholm är oftast en intensiv helg med massor av "måste göra" eller "vill göra" som jag lyckats få in under helgens timmar. (null)
Jag mötte min man i city efter fredagens studiebesök på en alldeles ny skola i Norra Djurgårdstaden, berättar om det till veckan. 
Vi gick till Gamla stan, strosade runt i gränderna ett tag.  (null)
Jag behövde en kopp varmt att dricka. 
(null)
Satt och pratade om allt en stund här på fabrique 
(null)
När klockan närmade sig 19.00 gick vi förbi en av Gamla stans vackraste hus. Sedan tog vi oss till Cork, en portugisisk vinbar som man nästan missar för att fönsterrutorna är smutsiga och immiga.  (null)
Min man hade inte varit här tidigare och jag ville att han skulle få testa detta mysiga, lite ruffiga, inte dammtorkat på länge, men ändå så trevliga ställe.  (null)
Vi delade på en riktigt god ost och charkbricka.  (null)

(null)
Jag tyckte så om deras lilla mysiga toa. 
Vi satt intill två trevliga män som var bröder, den ena bor i Eskilstuna och den andra bodde i Stockholm. Jag vet inte hur det gick till men helt plötsligt pratade min man jakt med dem. 
När jag blev less på jakt bestämde jag mig för att det nog var dags för oss att ta oss till vårt hotell, ett annat än de jag bodde på med lärarna från skolan. Alltså hämta väskan på det första hotellet och sedan ta oss till det nya. 
Ja, det var lite av fredagen. Lördagen var ännu mer maxad men så otroligt fin. Så den tar jag och skriver om senare. 

❤️ Maria

Kommentera inlägget här: