Lördag och hemmapyssel.

Jag har svårt att bara lämna saker som behöver göras, vill så gärna göra allt, så fort det bara går. Livet har lärt mig att ta en sak i tagen...försöker i alla fall. 
På lördag skrubbade jag altan ren från pollen som färgat allt gult. August kom och hängde med sin farmor när hans mamma och pappa sprang 1,6 mil.
August hittade en del saker att tvätta, så han fick en egen hink med såpvatten. Vi skrubbade på var sitt håll för glatta livet. 
Satte ut några blommor, i korgar som sjunger sin sista vers. Hoppas de håller ihop den här sommaren i alla fall.  
När vi var både blöta och trötta gick vi in och kikade på vad man kan göra för roligt i Stockholm. August ska dit med sin familj nästa helg på ett barndop, samt annat skoj. Farmor älskar ju Junibacken, så jag hoppas att de tar sig dit. Augusts storasyster vill på både Grönan och Skansen fick jag veta, men allt ligger ju intill så...
Sedan kom de trötta föräldrarna tillbaka efter sin löprunda, och Lukas kom förbi en stund och åt lunch. Han orkade inte fixa något hemma hos sig, så då kan man passa på att hälsa på mamma och pappa och kika om det finns något i kylen hos dem. 😘
Joel och Lovisa dök upp långt senare och vi fick veta hur arbetet med allt utomhus framskrider för dem. Just nu ska en del panel bytas ut och sedan ska huset målas. Fram till nu har de krattat och grävt upp land för att odla. Fullt ös. 
Lagom till Let's dance blev vi ensamma hemma, fixade en god Aperol och somnade nästan innan finalen var avgjord. 
 
En fin lördag,
 
Kommentera inlägget här: