Lördagkväll, myser på hotell.

Efter allt SPA-häng och fläng mellan alla olika duschar, pooler och bastun åt vi lunch och åkte sedan över älven till Finland.
Lite shopping där, typ en flaska rompunch och inget mer,. Lite shopping i Haparanda och tillbaka på hotellet. På kvällen hade vi bokat middag på Cape East restaurang. 
Hittade en svart klänning i min garderob som fick följa med hit. Jag har rätt så många svarta klänningar, så även om modellerna är olika så är de ändå rätt lika p g a färgen. 
Älskar dessa ljusa vårkvällar, med den vita snön ute blir det förtrollande vackert, speciellt då solen sakta sjunker ner och det skymmer. 
De fanns fyra rätter att välja på till huvudrätt, det fick bli filé för mig och Axel. Hans morfar valde torskrygg.
Jag ångrade mig sedan, att jag inte tog torsk jag med. Den var superb sa mannen. 
Här träffar vi alltid någon vi känner, den här gången var det Philip, en kompis till Lukas. 
Så fina, Philip och Daniella. De var här med Philips pappa, farmor och farfar med flera för att fira hans farfars 80-årsdag.
De satt i ett rum intill och jag var bara tvungen att prata lite med dem. Philip är en superfin kille som jag är så glad att Lukas är vän med. De har faktiskt varit vänner sedan de började på samma förskola för så där 22 år sedan. 
 
Efterrätt så klart,
Mandelkaka med mangosorbet för mig.
Axel valde en chokladkaka med hallonsorbet. God, men han hade önskat att chokladkakan hade haft en kladdkakekonsistens, den här var helt genomgräddad tyvärr. 
Efter maten gick vi i månskenet till vårt hotell, alldeles intill restaurangen. Mys under täcket framför TV:n och Let's Dance. 
Söndagmorgon och hotellfrukost. Så vackert ovanfönstret är, ovanför dörren!
Massor av gott, jag borde verkligen bli sponsrad av dem, så mycket reklam de får av mig nu ;-)
Vi läste Haparandabladet, en dagstidning som är på både svenska och finska. 
 
Innan vi kunde vända kosan mot söder och Luleå fick vi göra en tur in på IKEA igen, Axels mamma hade skickat ett sms med en beställning. 
Axel blev hungrig igen, en korv så han orkar hem. 
 
Jag bytte kläder och tog en tur på isen då vi kom hem. 
Ljuvligt, och som alltid på söndagarna ett pass i sportlhallen innan natten. Det är ju söndagsnöjet, och mitt knä har någon frågat mig om, jag hade ont hela natten, eller en del av natten men under dagen försvann det mesta av smärtan och kvar ett 10 cm stort blåmärke. Det tog knappt ont att åka skidor, så inget farligt. 
 
♥ Maria

Kommentera inlägget här: