Fredag, igen.

Nu är det den tid på året då veckorna bara rasslar iväg i en rasande fart. På skolan är det Nationella prov var och varannan dag som kräver en del logistik. Möten som ska ske innan terminen är över, och vi bokar in dem en efter en. Planeringen inför hösten pågår så klart, och det är lika energikrävande år efter år. 
Ännu en kylig morgon, jag har nästan inte några kläder i min klädkammare. Kanske inte helt sant, men det känns som jag skulle behöva skaffa mig lite nytt. 
Hittar en klänning, som jag inte haft på länge, och nu nöter jag på den i brist på annat. 
Lite kort, kanske för kort att ha på jobbet?
Det är ju några år sedan...4 år, och bakom mig står farfars häst. 
Många år senare, i en lite längre klänning. Jag vet att det finns läsare som irriterar sig på dem som lägger ut bilder på sig själv på sociala medier. Blunda nu, eller gör något annat på nätet om det känns så. Min man gillar inte att fota mig, men jag "tvingar" honom att göra det ibland. Fick lära mig då jag började blogga för så där 12 år sedan att man ska visa sig i bild på bloggen, så att ni som läser förstår att det inte är en Avatar som bloggar. En personlig blogg visar människan bakom alla ord. Jag gör det inte så ofta, och kanske för att det är trist att fota sig själv, och i brist på en fotograf som gör det, och en man som inte vill, så blir det sällan. 
 
I dag fick vi rektorer lära oss vad AI - Bing och Copilot, kan hjälpa oss med, och eleverna så klart på gott och ont. Helt otroligt ändå, och vart ska allt detta sluta undrar man ju ändå. 
Förundrade över tekniken tog vi lunch. Förundade och fascinerade över hur man i dag kan få till en uppsats snabbt med hjälp av några förvalda kriterier. Inte lika roligt som att skriva själv tänker jag, som gillar att skriva. Men om man inte vill skriva, så kan någon form av "robot" eller vad man ska kalla det som sker, fixa din text.
Nina hade bokat för oss på Karl August.
Högrev på rostat levainbröd, så gott! Jag var mätt resten av dagen och kvällen.
Brita Weglin hade utsällning på Karl August. Jag gillar hennes bilder. Hade gärna haft en på väggen hemma. 
Min man blev hungrig så  det blev någon form av middag ändå. 
Räkor, och annat plock. Sedan hockey igen, oj oj oj!
Ännu en match på söndag, den här hockeysäsongen tar aldrig slut. 
 
♥ Maria
 
 
Kommentera inlägget här: