Bilar ska fungera

Jag har noll intresse av bilar, det viktigaste för mig är att de är trafiksäkra, så långt som möjligt. På morgonen lämnade in min bil på Bilbolaget. Rep, för att en sak inte fungerade, och en gullig kille fixade bilen under dagen. Billigt, men ändå inte, för det hade kunnat kosta 25 000 kr för en helt ny del, om den nuvarande inte hade gått att laga, vilket den nu gjorde. 
Jag studerade den guldiga älgen som glänste mer än vanligt dagen efter att Lule hockeys damer tagit guld i hockey, så fint! En stund av stillhet medan jag väntade på att få skjuts till min skola. 
Mitt te hemma från NK var slut, och ingen är på väg till Stockholm i närtid, alltså valde jag att skicka efter lite svart te från Sibyllans Kaffe och Te. 
Jag hade beställt en påse, men fick tre. Tre olika spännande smaker. Så gulligt av dem!
I går var det hockey på vår TV igen. Jag och Lukas drack te, de övriga kaffe. 
Samtidigt som herrarna förlorade vann Luleås damer SM-guld. 
Vårblandning var den smak jag skickade efter, men en av de tre jag fick var Påskblandning och den var nog ännu godare. 
Joel och Lovisa kom förbi och vi fikade och drack av det nya goda påskteet. 
Sist jag var in hos Maria på Klassisk form hade en ny fin tavelvägg kommit upp. En vägg i en  våning i Paris, där du ser en glimt av Eiffeltornet när du tittar ut från ett av de höga smala fönstren i den här lägenheten från sekelskiftet. 
Elegant och parisiskt. Längtar sällan utomlands, men just nu längtar jag efter att få möta våren i en stad som t ex Paris. Vilket jag inte ska göra, men längta kan man ändå. Och så hamnar man så långt norrut man nästan kan komma i vårt avlånga land, för att möta vårvintern. Vårvintern som är alldeles underbar och som är något helt annat än våren i Paris. Om jag ska vara ärlig väljer jag nog vårvintern och norr, om jag ska åka i väg vill säga. 
 
Maria
 
Kommentera inlägget här: