Några dagar i mitt liv...

Tidningen "Skärgårdsmagasinet" som jag tror ges ut av vår kommun och som är en gratistidning vi får  i brevlådan hade en spännande artikel. Jag bläddrade igenom tidningen väligt snabbt, kikade hastigt på bilden, tänkte bläddra vidare men kikade en gång till, för att se att det var min lillkusin Anna. 
Skoj!
Hon har alltid varit duktig på att både laga mat och baka. Så klart testade vi hennes recept i helgen då vi var ensamma hemma. 
Så gott, kan verkligen rekommendera detta. Vi hade hårt tunnbröd till vilket var supergott. 
På lördagsmorgonen blev det en löprunda. 
Ljuvligt, att springa här och mjukare än på asfalt. 
Hugo kom förbi med sin mamma mitt på dagen. 
 
På lördagskvällen efter den god middagen, cyklade vi till våra barnbarn här i byn. Vi ville höra allt om dopfesten och allt annat de hittade på då de var i Stockholm förra helgen. Gustavs barndomskompis Erik som bjöd in till sin dotters dop. Så glad jag blir av att de här killarna fortsätter umgås om än lite mer sällan nu då flera av dem har barn och bor på olika ställen i Sverige och utomlands. 
Fotade Maddes vas med långa pioner i. Så fint!
På söndag kom August och ville hänga med sin farmor istället för att se sin storasysters fotbollsmatcher. Det var byaloppis och August undrade om jag ville följa med honom på en runda. Om någon inte tror att det faktiskt var August som ville gå på loppis, så lovar jag att det är sant. Han hade fokus på dinosaurier och drakar. 
Vi tog en avstickare till en lekpark, då utbudet av dinosar och drakar var skralt. Skönt att sitta en stund efter vår promenad runt i byn. 
På vägen hem stannade vi till hos Erica på vår gata, tyvärr fanns inga leksaker, så vi kikade snabbt innan vi gick vidare och scannade av sista loppisen hos en av våra närmsta grannar. Där hittade August till sist en gullig grävling som han köpte för 10 kr. Grävling är ju inte en dinosaurie precis, men vad gör det när den hade så fina ögon sa lillkillen nöjd. Sedan skulle August på kalas, och jag cyklade till fotbollsplan och fick se Olivias sista match för dagen, som de vann. 
Den här dagen gick fort, och så mycket vi gjort. 
Åt en chokladbit, eller två innan jag somnade den söndagskvällen. 
 
♥ Maria

Kommentera inlägget här: