Lördagsskoj och söndagskul.

Känner mig så nöjd över allt jag gjorde i helgen. Både nöjen och nytta.
Efter en dag med fix hemma blev det en fin avslutning på den här lördagen. Vi tog bussen in till stan. 
Där väntade Kicki och Kurt på oss i lobbyn på Clarion Sense. När klockan blev 17.00 öppnade baren högst upp och vi tog hissen upp. 
Vi hade som vanligt väldigt trevligt. 
En Kaffe Carlsson. Vid 18.30 traskade vi vidare till Ebeneser, ett Kulturcentrum som för länge sedan var en kyrka. 
Här skulle vi få lyssna på Lars och hans band "Träsket". Kurt och Lars är barndomsvänner, och det var Lars som tipsade Kurt om den här kvällen. 
Mysig miljö, och härlig musik. 
En räksmörgås. 
En fin kväll.
på söndagen var vi så nyfikna på hur arbetet framskrider för Joel och Lovisa. Alltså åkte vi dit, och oj, så de har jobbat. Röjt och kapat och grävt. Flyttat på växthuset och...
alla plantor som då stod i matrummet är nu flyttade till växthuset. Jag ser fram emot en middag hos dem i sommar med egenodlade grönsaker på bordet. Jag fick solrosor som jag glömde ta med mig, så det får bli en tur dit snart igen. 
 
När det här bordet fortfarande låg under en del bråte i vårt garage frågade jag Joel om han och Lovisa ville ha bordet. Det ville han inte då. Jag tog fram det och ställde bordet i vår hall. 
Sedan ville han ändå ha bordet, och jag tyckte att det passade bra där det stod. Jag kände ändå att jag ville ge bordet åt dem, alltså hade vi med oss bordet och två stolar som fick följa med av bara farten. 
De hamnade här till en början. Kanske det blir Punschverandan när den börjar bli som de vill ha den. Vi fick tomt i vår hall. 
 
Jag övertalade min man att vi skulle kika in hos Mimmis antik i Råneå. Motvilligt gick han med på det.
Vi hade en tid att passa, och jag skulle träna så det blev en snabb titt. Hittade ett snarlikt bord, inte riktigt lika fint som det jag gav bort. Köpte det och några saker till. 
 
Sedan åkte vi hem, jag swishade om till träningskläder.
Sista passat för terminen i vår sporthall.
Nu måste jag träna själv i typ 10 veckor. 
 
♥ Maria
 
 

 

Kommentera inlägget här: