Allsång på Skansen och annat.

Min man har nog inte missat många "Allsång på Skansen" genom åren. Det är verkligen sommar när "Stockholm i mitt hjärta..." ljuder över Skansen, Djurgården och in i mitt vardagsrum. 
Två ggr har vi varit på Skansen och sett Allsång IRL. Skoj, men jobbigt att man måste vara där så himla tidigt för att få en bättre plats. Inget som min annars musikälskande man gillar, alltså tycker han att allsång via TV är bäst. 
Just nu blommar Blåklockorna i små tuvor så fint. Blåklockor var bland det finaste sommarblommor jag visste som barn. Fotar blommor den här tiden på året, kan inte låta bli. Så håll ut, när sommaren är över, inga blommor mer här. 
Till födelsedagen i går bakade jag glutenfritt.
Eftersom jag har några glutenallergiska i min familj var det enklast att baka rulltårta till alla. Det fick alltså bli rulltårta bakad på potatismjöl och med grädde och jordgubbar till. 
Det sjöngs för pappan, morfar/farfar och svärfar. 
Hugo ville så gärna få hjälpa sin morfar att öppna paket. Så klart fick han hjälpa till. Om någon vecka är det födelsedag igen, måste hitta något fint till den tjejen. 
Snart har den här rosen blommat ut, klippte in en gren och just här är de som allra vackrast. 
Älvsvatten att bada i, ljuvligt. Simmar så ofta jag hinner, skönt. 
Vårt badrum, blir påmind om att jag behöver köpa duschcreme nästa gång jag tar mig in till stan. 
En favorit, liksom den från Loccitane med mandelolja i, fint nu då jag badar så ofta. Eller kanske den med lavendeldoft...får se vad det blir, när det blir.
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: