Målat och mått gott.

Målat, målat och målat.
Så himla glad att vi gjort den här instasen, och det blir nog fler sådana insatser framöver. Jag blir så nöjd med mig själv då jag får hjälpa till där jag behövs. Huset ber om renovering, och nu är det på gång. Härligt när man känner att allt flyter, vi var verkligen ett bra team som jobbade hela söndagen. Joel bytte panel, Lovisa skrapade bort färg och jag och min man målade. Både Joel och Lovisa var så tacksamma över att vi hjälpte dem 💖. 
Fikat smakar aldrig så bra som efter några timmars arbete. När vi målat tre väggar var det nästan kväll och jag var skönt trött och hade röd målafärg lite överallt på mina bara ben och armar. Tog en dusch och skrubbade min hud röd för att få bort den röda färgen. Där färgen satt var jag biten av broms, därför att jag försökt döda dem med målafärg på händerna. 
Innan natten åt vi lite räkor och sippade på ett glas Rosé. 
 
Sommar är förutom allt annat också lika med loppisar. 
En som har lite högre priser, men samtidigt bra kvalité på allt är den i Harrbäcken. 
Jag hittade några fina saker, men man kan ju inte köpa allt som är fint. Har inte plats för så mycket mer, utan nu får man plocka bort något om man vill ha in nytt. 
Ett fat köpte jag i alla fall, för mina kanelbullar som jag bakat, eller något annat gott. 
Just nu njuter jag av att bara få vara, vattna blommorna ute utan stress, plocka ett ogräs här och ett där och till och med hinna fundera över om någon blomma i min perennrabatt kan behöva flytta på sig. 
En favorit är den här chokladblomman med sina djupt rödbruna blommor. 
Innan middagen i kväll, en simtur, och bara för att det var så himla skönt i vattnet. 
Sandstranden är bitvis nästan helt under vatten just nu, så som det bli i en älv som är reglerad. Vattenfall har nog släppt ut en del vatten ur Sorvadammen uppe i fjällen, och det märks på en gång vid stränderna här hos oss. 
 
Önskar er alla som tittar in här, fina sommardagar, var ni än är!
 
♥ Maria
 
 
Kristine:

Så mange herlige, sommerlige og stemningsfulle bilder!

Ønsker en fortsatt fin dag ^^

Svar: Tack snälla!
Önskar dig en fin dag och en fin sommar!
Hälsningar Maria
Moi

Kommentera inlägget här: