Kusinträff och firat Maggan!

Så himla glad jag blev då jag fick en inbjudan till Maggans 60-årsfest. Så det blev en tur till Piteå i går. 
Så snygg och fräsch är hon! 
Här med hennes storebror "Hogge" eller Hans-Olov som han egentligen heter. 
Ett härligt gäng.
Maten hade Maggans lillasyster Mia fixat så gott och så fint. Påminde Mia om den dagen hon kom med min moster med tåg till Luleå, det var 1984, och min mamma fyllde 50 år. Frida vår dotter var nästan nyfödd och Anne-Maj och Mia, då 6 år kom för att fira min mamma hemma hos oss i vår lägenhet på Skurholmen. Vi åt en god middag och det var precis så min mamma ville fira sin föedelsedag. Missade dock att fota Mia, det får bli nästa gång då hon kommer och hälsar på mig ;-)
Musikquiz, jag tävlade med Maggan, synd för henne för jag är urusel på att komma ihåg namn på låtar och minnas vem som sjöng vad. Men Simon and Garfunkel den kunde jag, tjoho!
Bruce kunde vi också, men namnet på låten blev fel, attans.
Fina tjejer, Nora längst till höger gick på Alviks skola då jag var rektor där, minns hur hon ibland påminde mig om att vi var släkt, kan ju vara bra att minnas som rektor, söta Nora!
Vi inspekterade poolen, och jag och någon till drömde om en egen. Min man påminner mig snabbt om att jag ju simmar i Lule älven varje dag, det räcker väl. Okej...
Paketöppning med hjälp av ett ivrigt barnbarn som tyckte att presentkort var tråkiga presenter. Som barn kan det ju tyckas så, men som vuxen är det skoj. 
Kusin Theresa med delar av sin familj. 
Maggans blivande svärson Tom som sjöng på pitebondska för oss. Han gifter sig om en vecka med...
Agnes, här med sin storebror Gustav. 
Någon åkte i väg för att lyssna på Håkan Hellström på Pite havsbad och vi åkte hem så småningom. Tack alla för en fin kväll och hoppas att vi träffas oftare i trevligheter än vart tionde år, så som det har blivit för en del av oss. 
Jag i min gamla svarta klänning i Bäckebölja tyg, så skönt på sommaren. 
 
Nu ska jag ut och lasera vårt stora utebord ett varv, sedan till Joel och Lovisa och hjälpa till med målning av deras hus.
 
♥ Maria
Kommentera inlägget här: